Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured fogkrém gyermekeknek fluoridmentes

Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured fogkrém gyermekeknek fluoridmentes
Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured fogkrém gyermekeknek fluoridmentes
75 ml
1 120Ft

1 493,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: ECD0005 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured

A kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured fogkrém tökéletesen tisztítja, fehéren és egészségesen tartja a kicsik fogait.

Tulajdonságok:

  • erősíti a fogzománcot
  • hatékonyan védi a fogakat
  • megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását

Összetétel:

  • fluoridmentes

Használata:
A fogkrém fogkefére történő felvitele után finom körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a fogakat. Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni. A fogkrém használata után alaposan ki kell öblíteni a szájüreget.

Ecodenta a márkáról

Az Ecodenta márkanév alatt kínált fogkrémek a modern tudomány és a természet összekapcsolásának eredményét képviselik. Természetes anyagokból készülnek, melyek jótékonyan hatnak az egészségre, és nem károsítják a környezetet. A fogkrémek dözshatású összetevőket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket nem tartalmaznak.

Az Ecodenta készítményeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködve hozták létre és fogorvosok tesztelik. Az egyes termékek mindig a kiválasztott növények hatóanyagaival dúsítottak, és gyorsan, nagyon kíméletesen segítik kiküszöbölni a fog- és ínyproblémákat. Természetes kalciumot tartalmaznak, amely begyógyítja a fogak repedéseit és felületi sérüléseit, megakadályozza a fogszuvasodást, és természetes fertőtlenítő hatással bír.

A fogkrémek teavigo aktív hatóanyagot is tartalmaznak, ami a zöld teában található, és hatása tudományosan bizonyított. Ez az anyag antibakteriális hatású, védi a fogakat a fogkő ellen és tartós, üde érzést biztosít a szájban. Óvja fogait rendszeres tisztítással és minőségi fogkrémmel!

Értékelés Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured