Ecodenta Expert Well - Being erősítő fogkrém probiotikumokkal

Ecodenta Expert Well - Being erősítő fogkrém probiotikumokkal
Ecodenta Expert Well - Being erősítő fogkrém probiotikumokkal
100 ml
1 400Ft

1 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ECD00827 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ecodenta Expert Well - Being
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Ecodenta Expert Well - Being fogkrém gondoskodik a fogai és a fogínye teljes körű ápolásáról. Megtisztítja a fogait a foglepedéktől és az ételmaradékoktól, közben ápolja fogínyt és a szájüreg nyálkahártyáját.

Tulajdonságok:

  • tisztaság és frissesség érzetet hagy a szájban
  • meggátolja a fogkő lerakódást
  • gátolja a foglepedék kialakulását
  • frissíti a leheletet

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű fogkrémet a fogkefére és mossa legalább 2 percen keresztül a fogait.

Tulajdonságok

Hatóanyag
probiotikumok

Ecodenta a márkáról

Az Ecodenta márkanév alatt kínált fogkrémek a modern tudomány és a természet összekapcsolásának eredményét képviselik. Természetes anyagokból készülnek, melyek jótékonyan hatnak az egészségre, és nem károsítják a környezetet. A fogkrémek dözshatású összetevőket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket nem tartalmaznak.

Az Ecodenta készítményeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködve hozták létre és fogorvosok tesztelik. Az egyes termékek mindig a kiválasztott növények hatóanyagaival dúsítottak, és gyorsan, nagyon kíméletesen segítik kiküszöbölni a fog- és ínyproblémákat. Természetes kalciumot tartalmaznak, amely begyógyítja a fogak repedéseit és felületi sérüléseit, megakadályozza a fogszuvasodást, és természetes fertőtlenítő hatással bír.

A fogkrémek teavigo aktív hatóanyagot is tartalmaznak, ami a zöld teában található, és hatása tudományosan bizonyított. Ez az anyag antibakteriális hatású, védi a fogakat a fogkő ellen és tartós, üde érzést biztosít a szájban. Óvja fogait rendszeres tisztítással és minőségi fogkrémmel!

Értékelés Ecodenta Expert Well - Being