Spray – es fixálók a dús hatásért

Spray – es fixálók a dús hatásért
Hajfények
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajpúderek
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajviaszok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajformázó agyag
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajgumi
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
 • Értékelés 5*
 • Értékelés 3*
 • Hullámos haj ápolása

Miért kell a hajhoz fixálót használni?

Élvezze hajának dússágát és frizurájának tökéletes fixálását. Jó minőségű fixálóval ez gyerekjáték. A fixáló hab vagy a folyékony fixáló spray-ben a hajat formázza, megemeli és fényt ad neki. Válassza ki az Ön hajtípusának megfelelő legjobb hajfixálót és élvezze a tökéletes eredményt.

A hajfixáló hasonlóan a lakkhoz a hajformázás azon alapkészítményei közé tartozik, amelyek a hajat a megfelelő formában tartják egész nap – akár dolgozik, sportol vagy szórakozni  indul.

Hogyan kell a hajhoz a fixálót kiválasztani?

A hajfixálók a fixáló hatás erejében, textúrájukban és a felhasználó haj típusában különböznek egymástól. Válasszon fixálót igényei szerint – ha nehezen kezelhető és sűrű haja van, ne féljen az erősebb fixálást választani, finomabb szálú hajhoz elegendő az alacsonyabb szintű fixálás is.

Fixáló hajhabok vagy fixáló spray-ben?

 • A fixáló hab a hajhoz könnyen alkalmazható. Elegendő egy kis mennyiségű habot kinyomni a tenyérbe és ezzel formálni a frizurát. A hajhab gyengéd a hajhoz és nem terheli azt.
 • A folyékony hajfixáló spray-ben az első pillanatban emlékeztet a hajlakkra és ahhoz hasonlóan közvetlenül a hajba kell beszórni.

Fixálók különböző hajtípusokhoz

 • A finom szálú hajhoz való fixálót a könnyű fixálás jellemzi. Ideálisan válassza ki a fixáló habot a dúsításhoz. Könnyű és a finoman lesimuló hajat szépen felemeli.
 • A göndör hajhoz való fixáló biztosítja a rugalmasságot, hullámainak természetes megjelenését és nem ragasztja össze a hajszálakat. A hullámos hajhoz való legjobb fixáló megvéd a kreppesedéstől és a hajat fényessé teszi.
 • A férfiak hajához való fixáló tökéletesen illik a rövid férfifrizurák formázásához. A hajnak levegős megjelenést kölcsönöz.

Hogyan kell a hajfixálót alkalmazni?

 1. A fixálót alaposan rázza fel.
 2. A tenyerébe nyomjon olyan mennyiségű fixáló habot, hogy az elegendő legyen a haj teljes hosszához. Vigyázzon ugyanakkor, hogy ne legyen sok – ebben az esetben a haj nehézzé válik és lelapul.
 3. A fixálót alkalmazza a megmosott és enyhén megszárított hajra, elsődlegesen széles fogazatú fésűvel. Eközben a kezét is használhatja.
 4. Fésülje át a hajat, hogy a fixáló elosztása egyenletes legyen.
 5. A haját ne öblítse le, szárítsa meg hajszárítóval. Csak ezt követően használja a hajvasalót vagy a hajsütővasat.