DunhillSignature Collection Valensole Lavender Eau de Parfum uraknak

Dunhill Signature Collection Valensole Lavender Eau de Parfum uraknak
Dunhill Signature Collection Valensole Lavender Eau de Parfum uraknak
100 ml
23 090Ft

Raktáron | 23 090,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DUN02705
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A férfi Dunhill Signature Collection Valensole Lavender Eau de Parfum segít kibontakoztatni az Önben rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiségét.

  • fás illat
  • fűszeres illat
  • citrusos illat
  • minden modern úriember értékelni fogja

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, sáfrány, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, lavandin, kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, guajakfa, borostyán
Az illat fajtája
citrusos, aromás, fűszeres, fás
Dunhill parfümök| A Dunhill nem csak a gazdagoknak gyárt cigarettát, olyan különleges csomagolásban, hogy éppen beleférjen a szmoking zsebébe - de ne szaladjunk ennyire előre. Alfred Dunhill a Dunhill márkát 1893 - ban Londonban alapította, közvetlen az után, hogy nagykorúvá vált. Az elejétől kezdve a márkából férfi ügyet csinált. Az első években kiegészítőket gyártott az autóiparnak és a férfiak szükségleteihez, de ugyanúgy gyártott pl. lógyeplőt. Csak jóval később kezdett el más kiegészítőket is gyártani, mint pl. órát, dohányzó kellékeket, írókellékeket vagy Dunhill parfümöket. Minden "Dunhill" közös jellemzője a férfiasság, a felsőbb réteg tiszteletreméltósága, hosszantartóság. Közkedvelt illat a Dunhill Desire for Men, melynek alapját értékes fák alkotják. A márka reklámarca többek között Jude Law színész.