DunhillIcon Absolute Eau de Parfum uraknak

1×
Dunhill Icon Absolute Eau de Parfum uraknak
Dunhill Icon Absolute Eau de Parfum uraknak
Akció
Spóroljon
32 850Ft

Spóroljon 55%
100 ml
14 510Ft

Raktáron | 14 510,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DUN1913
1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 19.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 19.

Igazán férfias, felejthetetlen, ikonikus illatot keres? A Dunhill Icon Absolute Eau de Parfum uraknak fűszeres illatával azonnal elvarázsolja viselőjét és környezetét is. Leginkább a téli, és őszi időjárásban bontakozik ki, és ideális társ akár különleges alkalmakra is, és esti viseletre.

  • időtálló, elegáns illat a klasszikusokat kedvelő férfiaknak
  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • fűszeres-fás illat

Illat összetétel
A pikáns borssal kelti fel érzékeit a Dunhill Icon Absolute Eau de Parfum, és az egzotikus bergamott tölti fel új energiával. Az illat szíve gyengéd a rózsának, jázminnak, és az értékes sáfránynak köszönhetően. Alapjában kibontakozik a jellegzetes dohány é bőr aromája, melyet az értékes agarfa tesz  tökéletessé.

Illat története
Klasszikus, férfias illatot rejt feltűnő, masszív, arany flakonjában a  Dunhill Icon Absolute Eau de Parfum uraknak. Melengető tónusainak köszönhetően ideális választás a hidegebb időjáráshoz. A 2015-ben megjelent parfüm csábító illat fátyolba burkolja, így azonnal megnöveli önbizalmát.

Teljes összetevőlista

SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), WATER/EAU (AQUA), FRAGRANCE/PARFUM, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, szicíliai bergamott, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete rózsa, sáfrány, egyiptomi jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohány, bőr
Az illat fajtája
fűszeres, fás
Dunhill parfümök| A Dunhill nem csak a gazdagoknak gyárt cigarettát, olyan különleges csomagolásban, hogy éppen beleférjen a szmoking zsebébe - de ne szaladjunk ennyire előre. Alfred Dunhill a Dunhill márkát 1893 - ban Londonban alapította, közvetlen az után, hogy nagykorúvá vált. Az elejétől kezdve a márkából férfi ügyet csinált. Az első években kiegészítőket gyártott az autóiparnak és a férfiak szükségleteihez, de ugyanúgy gyártott pl. lógyeplőt. Csak jóval később kezdett el más kiegészítőket is gyártani, mint pl. órát, dohányzó kellékeket, írókellékeket vagy Dunhill parfümöket. Minden "Dunhill" közös jellemzője a férfiasság, a felsőbb réteg tiszteletreméltósága, hosszantartóság. Közkedvelt illat a Dunhill Desire for Men, melynek alapját értékes fák alkotják. A márka reklámarca többek között Jude Law színész.