DunhillDesire Desire Red Eau de Toilette uraknak

8×
Dunhill Desire Desire Red Eau de Toilette uraknak
Dunhill Desire Desire Red Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
24 400Ft

Spóroljon 53%
100 ml
11 310Ft

Raktáron | 11 310,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DUN0012
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A magával ragadó Dunhill Desire Eau de Toilette kiemeli az Ön férfias erejét és egyedülálló vonzerőt kínál.

  • elegáns szenvedélyes illat
  • modern, magabiztos férfiaknak
  • alkalmas az üzleti és éjszakai élethez is

Az illat összetétele
Bevezetésként a zamatos alma frissítő tónusai keverednek a citrusos akkordokkal és virágokkal. A teakfa nagyon férfias benyomást klet, és érzéki bódulatot visz az illatkompozícióba. A melengető záróakkordokban a vanília izgató aromáját érzi majd és a színtiszta pézsma kiemeli szexepiljét.

Az illat története
A Dunhill Desire Eau de Toilette 2000-ben került bemutatásra. A új évezredbe való lépést jelképezi és illatkompozíciója a klasszikus régi évezred és az új időszak modern elemeit ötvözi.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, alma, citrom, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, tíkfa, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális, fás
Dunhill parfümök| A Dunhill nem csak a gazdagoknak gyárt cigarettát, olyan különleges csomagolásban, hogy éppen beleférjen a szmoking zsebébe - de ne szaladjunk ennyire előre. Alfred Dunhill a Dunhill márkát 1893 - ban Londonban alapította, közvetlen az után, hogy nagykorúvá vált. Az elejétől kezdve a márkából férfi ügyet csinált. Az első években kiegészítőket gyártott az autóiparnak és a férfiak szükségleteihez, de ugyanúgy gyártott pl. lógyeplőt. Csak jóval később kezdett el más kiegészítőket is gyártani, mint pl. órát, dohányzó kellékeket, írókellékeket vagy Dunhill parfümöket. Minden "Dunhill" közös jellemzője a férfiasság, a felsőbb réteg tiszteletreméltósága, hosszantartóság. Közkedvelt illat a Dunhill Desire for Men, melynek alapját értékes fák alkotják. A márka reklámarca többek között Jude Law színész.