Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette uraknak

1×
Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
30 080Ft

Spóroljon 50%
100 ml
14 790Ft

14 790,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DS200751 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 07. 30.

Leírás Dsquared2 Wood Pour Homme
Összetétel

Hiteles, mély és öntudatos. Ilyen az a férfi, aki életét a szenvedélyeitől késztetve éli. Ő az, akinek bonyolult természetét tökéletesen támogatja a Dsquared2 Wood Pour Homme férfi Eau de Toilette, aminek az ereje, erőteljessége és férfiassága képes azonnal ráirányítani a figyelmet.

  • modern, magabiztos férfinak való, citrusos-fás illat
  • egy párt alkot a Dsquared2 Wood Pour Femme női parfümmel
  • vonzó kupakja kőrisfából készül kézműves munkával

Az illat összetétele
A karizmatikus illatkompozíció a szicíliai citrom, mandarin és kalábriai bergamott társulása által biztosított földközi-tengeri frissesség áradattal bontakozik ki. Az illat elegáns és kellemes csípősségéről a gyömbér gondoskodik, mely az ibolya levelével és a kardamommal hozza létre a szívillatot kontrasztozó aromát. A kifejezetten vonzó ambroxán, a fehér fák és a vetiver olyan földes nyerseséget teremtenek, ami kiemeli veleszületett ellenállhatatlanságát.

Az illat története
A Dsquared2 Wood Pour Homme parfümöt a fának azok a tulajdonságai ihlették, aminek erőteljessége, ereje és egyedülálló szerkezete tökéletesen ragadja meg a mai férfiak és nők egyedülálló egyéniségét. Az Eau de Toilette a Dsquared2 Wood Pour Femme női verzióval egy párként került bemutatásra 2018-ban.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, kalabriai bergamott, szicíliai citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lila levél, gyömbér, kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, vetiverfű
Az illat fajtája
citrusos, fás

Dsquared2 a márkáról

Born in Canada, Made in Italy. Így hangzik a Dsquared2 divatmárka szlogenje, amelynek alkotásaiban a világtrendek az olasz stílussal és az időtlenséggel társulnak. A Dsquared2 parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, stílusosak és provokatívak, mint ennek az olasz divatmárkának a ruhái.

A Dsquared2 márka mögött a kanadai ikrek, Dean és Dan Caten áll, akik 1986-ban közösen alapították meg a DEanDan női divatmárkát. 1991-ben a testvérek átköltöztek Milánóba, ahol a Versace és a Diesel divatházak divattervezőiként dolgoztak. 1995-ben együtt alapították meg saját Dsquared2 márkájukat, amely olyan világhírességek kedvencévé vált, mint Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake vagy Christina Aguilera.

A márka első férfi parfümje – a Dsquared2 He Wood – 2007-ben jelent meg a piacon. Egy évvel később a Dsquared2 She Wood. női Eau de Parfum követte. Mint arról a nevük is árulkodik, mindkét parfümben a fa aromája játssza a főszerepet. Legalább ennyire figyelemre méltó a Wood Dsquared2 Pour Homme – a citrusos-fás férfi illat, illetve a Wood Dsquared2 Pour Femme női Eau de Toilette is, amelyet virágos-fás jegye tesznek különlegessé.

Értékelés Dsquared2 Wood Pour Homme1