Dsquared2Green Wood hidratáló testápoló tej uraknak

Dsquared2 Green Wood hidratáló testápoló tej uraknak
Dsquared2 Green Wood hidratáló testápoló tej uraknak
Spóroljon
16 110Ft

Spóroljon 25%
200 ml
12 080Ft

6 040,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DS200787 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Dsquared2 Green Wood
Összetétel

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek Dsquared2 Green Wood testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • minden férfinak örömöt szerez
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • jól felvihető, könnyen felszívódik
  • mélyrehatóan hidratálja a bőrt

Összetétel

Konzisztencia
tej

Dsquared2 a márkáról

Born in Canada, Made in Italy. Így hangzik a Dsquared2 divatmárka szlogenje, amelynek alkotásaiban a világtrendek az olasz stílussal és az időtlenséggel társulnak. A Dsquared2 parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, stílusosak és provokatívak, mint ennek az olasz divatmárkának a ruhái.

A Dsquared2 márka mögött a kanadai ikrek, Dean és Dan Caten áll, akik 1986-ban közösen alapították meg a DEanDan női divatmárkát. 1991-ben a testvérek átköltöztek Milánóba, ahol a Versace és a Diesel divatházak divattervezőiként dolgoztak. 1995-ben együtt alapították meg saját Dsquared2 márkájukat, amely olyan világhírességek kedvencévé vált, mint Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake vagy Christina Aguilera.

A márka első férfi parfümje – a Dsquared2 He Wood – 2007-ben jelent meg a piacon. Egy évvel később a Dsquared2 She Wood. női Eau de Parfum követte. Mint arról a nevük is árulkodik, mindkét parfümben a fa aromája játssza a főszerepet. Legalább ennyire figyelemre méltó a Wood Dsquared2 Pour Homme – a citrusos-fás férfi illat, illetve a Wood Dsquared2 Pour Femme női Eau de Toilette is, amelyet virágos-fás jegye tesznek különlegessé.

Értékelés Dsquared2 Green Wood