Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette uraknak

2×
Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette uraknak
Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
30 080Ft

Spóroljon 40%
100 ml
17 790Ft

17 790,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DS200770 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Dsquared2 Green Wood
Összetétel

Intenzív, energizáló illat minden fiatal, gondtalan, magabiztos férfinak. A Dsquared2 Green Wood Eau de Toilette uraknak aromás, fás illatának nehéz ellenállni. Az üde, citrusos illatokat kombinálja a fás tónusokkal igazán különleges illatba. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik személyiségét.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • nappali viseletre
  • frissítő illat

Illat összetétele:
A kellemes cipruska, hűsítő citrom és az enyhén pikáns Bourbon bors keveredik az illat első tónusaiban. Szív Illatában harmonikusan társul hozzá az érdekes gyanta, cédrus és vetiverfű. Alapjában a jellegzetes iszapsás bontakozik ki amelyet a csábító pézsma és ambroxan egészít ki.

Illat története:
A Dsquared2 Green Wood illata 2012-ben jelent meg először. A flakon zöld színe remekül kiegészíti a férfias illatot. Illata leginkább a melegebb időjárásban bontakozik ki, így remek választás a forró nyári napokra, de esti viseletre is megállja a helyét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, Bourbon bors, cipruska
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, gyanta, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, iszapsás, pézsma
Az illat fajtája
aromás, fás

Dsquared2 a márkáról

Born in Canada, Made in Italy. Így hangzik a Dsquared2 divatmárka szlogenje, amelynek alkotásaiban a világtrendek az olasz stílussal és az időtlenséggel társulnak. A Dsquared2 parfümök pedig ugyanolyan eredetiek, stílusosak és provokatívak, mint ennek az olasz divatmárkának a ruhái.

A Dsquared2 márka mögött a kanadai ikrek, Dean és Dan Caten áll, akik 1986-ban közösen alapították meg a DEanDan női divatmárkát. 1991-ben a testvérek átköltöztek Milánóba, ahol a Versace és a Diesel divatházak divattervezőiként dolgoztak. 1995-ben együtt alapították meg saját Dsquared2 márkájukat, amely olyan világhírességek kedvencévé vált, mint Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake vagy Christina Aguilera.

A márka első férfi parfümje – a Dsquared2 He Wood – 2007-ben jelent meg a piacon. Egy évvel később a Dsquared2 She Wood. női Eau de Parfum követte. Mint arról a nevük is árulkodik, mindkét parfümben a fa aromája játssza a főszerepet. Legalább ennyire figyelemre méltó a Wood Dsquared2 Pour Homme – a citrusos-fás férfi illat, illetve a Wood Dsquared2 Pour Femme női Eau de Toilette is, amelyet virágos-fás jegye tesznek különlegessé.

Értékelés Dsquared2 Green Wood1