Driclor Solutiongolyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen

2×
Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen
Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen
20 ml
2 360Ft

Kód: DIC1445 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 10. 22.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 10. 22.

Driclor Solution termékleírás
Tulajdonságok

Győzze le a túlzott izzadást egyszer és mindenkorra. A Driclor Solution készítmény már 1 hét használat után akár 50%-kal csökkenti a kellemetlen izzadást!

A Driclor Solution átlátszó golyós dezodor, mely nem hagy fehér foltot a ruhán. Speciális összetétele képes fokozatosan megszüntetni a hónaljban, a kézen és a lábon jelentkező, túlzott izzadságképződést.

Tulajdonságai:

  • már egy hét után 50%-kal csökkenti az izzadságképződést
  • megelőzi a hónalj kellemetlen szagának kialakulását
  • átlátszó textúrája nem hagy fehér foltot a ruhán
  • kézre, lábra és hónaljra is alkalmazható

Összetétele:

  • 20% alumínium-klorid-hexahidrát – elfojtja az izzadságképződést
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Hordja fel a készítményt a hónalj, a kéz vagy a láb tökéletesen száraz bőrére. Naponta 1-szer, közvetlenül alvás előtt és legalább 1 órával fürdés vagy tusolás után alkalmazza. Reggel, ébredés után mossa le és szárítsa meg azokat a helyeket, melyeken a készítményt használta. Kb. 1 hét után elég a készítményt heti 2-3 alkalommal használni, majd csökkentse az alkalmazást heti 1 alkalomra.

A Driclor készítmény alkalmazása előtt próbálja ki azt egy kisebb bőrfelületen. Allergiás reakció esetén a továbbiakban ne használja. Azokat a helyeket, ahol a Driclor használatára készül, legalább 24 órával az alkalmazás előtt és után szőrtelenítő krémmel ne szőrtelenítse, és ne is borotválja. Azokon a helyeken, melyeken a Driclort alkalmazza, ne használjon semmilyen más dezodort vagy izzadásgátlót. Várandós nők és szoptató anyák nem használhatják.

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Driclor a márkáról

A világszerte elismert Stiefel gyógyszeripari vállalat Driclor márkájú túlzott izzadás elleni termékeket gyárt. E sorozat izzadásgátlói - a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően - már az első használat után igen hatékonyak. Jelentősen szabályozzák az izzadást, nem tartalmaznak semmilyen illatot, s így férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

A készítmények biztonságosak, és szigorú klinikai teszteken esnek át. Lehetővé teszik a parfüm utólagos alkalmazását, amit különösen azok a vásárlók értékelnek, akik kizárólag saját kedvenc márkájukat használják. A Driclor aktív összetevője az aluminim klorid hexahidrát 20% -os koncentrációban, ellentétben más izzadásgátlókkal, amelyek koncentrációja csak 5%. Immár az egész világon lehetőségünk van megismerkedni a Driclor izzadásgátlókkal, melyek előnye a minőség és a gyors, hosszan tartó hatás.

Értékelés Driclor Solution2