Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen

2×
Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen
Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen
20 ml
2 880Ft

14 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DIC1445 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Driclor Solution
Tulajdonságok

Győzze le a túlzott izzadást egyszer és mindenkorra. A Driclor Solution készítmény már 1 hét használat után akár 50%-kal csökkenti a kellemetlen izzadást!

A Driclor Solution átlátszó golyós dezodor, mely nem hagy fehér foltot a ruhán. Speciális összetétele képes fokozatosan megszüntetni a hónaljban, a kézen és a lábon jelentkező, túlzott izzadságképződést.

Tulajdonságai:

  • már egy hét után 50%-kal csökkenti az izzadságképződést
  • megelőzi a hónalj kellemetlen szagának kialakulását
  • átlátszó textúrája nem hagy fehér foltot a ruhán
  • kézre, lábra és hónaljra is alkalmazható

Összetétele:

  • 20% alumínium-klorid-hexahidrát – elfojtja az izzadságképződést
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Hordja fel a készítményt a hónalj, a kéz vagy a láb tökéletesen száraz bőrére. Naponta 1-szer, közvetlenül alvás előtt és legalább 1 órával fürdés vagy tusolás után alkalmazza. Reggel, ébredés után mossa le és szárítsa meg azokat a helyeket, melyeken a készítményt használta. Kb. 1 hét után elég a készítményt heti 2-3 alkalommal használni, majd csökkentse az alkalmazást heti 1 alkalomra.

A Driclor készítmény alkalmazása előtt próbálja ki azt egy kisebb bőrfelületen. Allergiás reakció esetén a továbbiakban ne használja. Azokat a helyeket, ahol a Driclor használatára készül, legalább 24 órával az alkalmazás előtt és után szőrtelenítő krémmel ne szőrtelenítse, és ne is borotválja. Azokon a helyeken, melyeken a Driclort alkalmazza, ne használjon semmilyen más dezodort vagy izzadásgátlót. Várandós nők és szoptató anyák nem használhatják.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Fontos figyelmeztetések

Irritált vagy sérült bőrön ne alkalmazza.

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Driclor a márkáról

A világszerte elismert Stiefel gyógyszeripari vállalat Driclor márkájú túlzott izzadás elleni termékeket gyárt. E sorozat izzadásgátlói - a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően - már az első használat után igen hatékonyak. Jelentősen szabályozzák az izzadást, nem tartalmaznak semmilyen illatot, s így férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

A készítmények biztonságosak, és szigorú klinikai teszteken esnek át. Lehetővé teszik a parfüm utólagos alkalmazását, amit különösen azok a vásárlók értékelnek, akik kizárólag saját kedvenc márkájukat használják. A Driclor aktív összetevője az aluminim klorid hexahidrát 20% -os koncentrációban, ellentétben más izzadásgátlókkal, amelyek koncentrációja csak 5%. Immár az egész világon lehetőségünk van megismerkedni a Driclor izzadásgátlókkal, melyek előnye a minőség és a gyors, hosszan tartó hatás.

Értékelés Driclor Solution2