Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen

 • Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen
 • Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen 1
 • Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen 2
 • Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen 3
   více

  Driclor Solution változatok

  • Driclor Solution golyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen 20 mlgolyós dezodor roll-on az erőteljes izzadás ellen 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   20 ml
   Kód: DIC1445

  Fel

  A Driclor márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Bőrtípus

  minden bőrtípusra

  Csomagolás

  golyós dezodor

  A világszerte elismert Stiefel gyógyszeripari vállalat Driclor márkájú túlzott izzadás elleni termékeket gyárt. E sorozat izzadásgátlói - a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően - már az első használat után igen hatékonyak. Jelentősen szabályozzák az izzadást, nem tartalmaznak semmilyen illatot, s így férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

  A készítmények biztonságosak, és szigorú klinikai teszteken esnek át. Lehetővé teszik a parfüm utólagos alkalmazását, amit különösen azok a vásárlók értékelnek, akik kizárólag saját kedvenc márkájukat használják. A Driclor aktív összetevője az aluminim klorid hexahidrát 20% -os koncentrációban, ellentétben más izzadásgátlókkal, amelyek koncentrációja csak 5%. Immár az egész világon lehetőségünk van megismerkedni a Driclor izzadásgátlókkal, melyek előnye a minőség és a gyors, hosszan tartó hatás.

  Fel

  Értékelés Driclor Solution

  • 2017. május 5., péntek
   Törteli Judith

   Nagyon régóta használom(tam) a DRICLOR izzadásgátlót, de sajnos magyarban nem jutok hozzá már évek óta. Nagyon jó termék, követve a használati utasítást, a legerősebb izzadást is teljesen megszünteti 1 év alatt olyannyira, hogy 2-3 havonta 1-szeri használata is elegendő.

  Mit gondol Ön a Driclor Solution termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​