Dove Baby Sensitive Moisture

nedves tisztító törlőkendők alkoholmentes

Dove Baby Sensitive Moisture nedves tisztító törlőkendők alkoholmentes
Dove Baby Sensitive Moisture nedves tisztító törlőkendők alkoholmentes
Dove Baby Sensitive Moisture nedves tisztító törlőkendők alkoholmentes
50 db
690Ft

Kód: DOV1825 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 26., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 26., kedd
Dove Baby Sensitive Moisture
50 db | 690Ft

Dove Baby Sensitive Moisture kozmetika leírása

A tisztító Dove Baby törlőkendők egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan ápolják a gyermekek bőrét.

Tulajdonságok:

  • arcra és testre is használható
  • felülete puha
  • lágyítja a baba bőrét
  • eltávolítja a szennyeződéseket
  • frissíti és táplálja a bőrt

Összetétel:

  • parfümmentes
  • alkoholmentes

Használata:
Tisztítsa meg a gyermek bőrét kímélően a kendővel. Használja szükség szerint. Zárja le jól a csomagolást, hogy a törlőkendők ne száradjanak ki.

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Konzisztencia
kendők

Dove a márkáról

Dove kozmetika | Dove – a bőr tökéletes táplálása és hidratálása. A Dove a nagy és jelentős Unilever társaság márkája, mely nagyon jó minőségű testápoló termékeket kínál. Az első Dove termék már 1957 -ben megjelent amerikában. A krémes szappan, mely ¼ -ed részben tartalmaz hidratáló krémet, valóban forradalmi újítást jelentett a bőrápolásban, hisz egy teljesen más megoldást kínált a hagyományos szappanokkal szemben, melyek szárították a bőrt.
Ennek a tradíciónak mindmáig hű a Dove márka. Továbbra is teljesíti a bőr hidratálására és táplálására vonatkozó elkötelezettségét, valamint a nagyon jó minőségű bőr- és hajápoló készítmények gyártásán kívül céljának tekinti azt is, hogy segítsen a hölgyeknek felfedezni a bennük rejlő szépséget. A Dove termékeket, melyek közé dezodorok, izzadásgátlók, szappanok, intim higiéniai készítmények, fürdő és zuhanyzó, valamint bőr- és testápoló termékek tartoznak, ma már több mint 75 országban forgalmazzák az egész világon. A márka több innovatív, szabadalmaztatott technológiával dolgozik. Nagyon sikeresek például a különleges Nutrium Moisture technológiával készült tápláló tusfürdői, melyek a bőrnek természetes lipideket tartalmaznak, segítik a bőr táplálását, megújulását, így téve szebbé és tökéletesen hidratáltá azt. Szintén nagyon közkedveltek a DeepCare Complex technológiával készült testápoló tejek, melyek bársonyossá és rugalmassá teszik a bőrt.
A Dove arra biztatja a nőket, hogy rendszeresen foglalkozzanak a szépségükkel, értékelni tudják azt, és így magabiztosabbnak és teljességében jobban érezzék magukat. A Dove termékek segítséget nyújtanak úgy ápolni a bőrt, hogy az táplált és hidratált legyen. A jó minőségű dezodorok és izzadásgátlók, melyek hidratáló krémet tartalmaznak biztosítják az egész napos frissességet irritáció nélkül. A különleges tusfürdő gélek már a tusolás alatt táplálják és hidratálják a bőrt.
A Dove márka kívánsága, hogy a nők napról-napra szebbnek érezzék magukat.