Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum uraknak

3×
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum uraknak
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
36 800Ft

Spóroljon 26%
100 ml
27 150Ft

27 150Ft / 100 ml, áfával
Kód: DOG08607 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Dolce & Gabbana The One for Men Intense parfüm leírása
Összetétel

Ahogyan mágnesként vonzza a Dolce & Gabbana The One for Men Intense férfi Eau de Parfum, éppen ilyen ellenállhatatlan hatással lehet ön is a környezetére. Az ellentétek végletesen merész kompozícióját mutatja meg, és kiemeli az ön természetes férfiasságát.

  • vonzó, keleties-fás illat
  • a Dolce & Gabbana The One for Men intenzívebb kiadása
  • 2020 óta kapható kereskedelmi forgalomban

Az illat összetétele
A ciprus fás illata és a könnyed, citrusos és enyhén fűszeres neroli elsőkként nyűgözik le. Utánuk hamarosan a kasmírfa hoz gyengéden melengető fuvallatot az illatba. Amint kissé elül a kezdeti könnyed hangvétel, ezt tökéletesen ellenpontozva kerülnek előtérbe a sötéten fekete bőr füstös jegyei, amelyek a lecsengés végéig elkísérik önt.

Az illat története
Intenzíven férfias, ugyanakkor mindig hű önmagához és száz százalékig lenyűgöző – ez a Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Illatkompozíciója a neroli és a bőr hatásos társításán alapul, amelyek tökéletesen kiegészítik, ugyanakkor kölcsönösen ellenpontozzák egymást.

Az illatban egy csipetnyi titokzatosság is a felszínre tör, amit az üvegcse is hangsúlyoz. A fekete a Dolce & Gabbana ikonikus színe, hiszen az eleganciát, az érzékiséget és a hagyományt jelképezi. A geometrikus formák és a letisztult vonalak hűek az eredeti The One for Men-hez, a több fekete viszont még azelőtt jelzi a férfias illat intenzívebb karakterét, mielőtt megillatolná.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciprus, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koriander, kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, bőr
Az illat fajtája
orientális, fás

Dolce & Gabbana a márkáról

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana The One for Men Intense3