Dolce & Gabbana The One for Meneau de toilette uraknak

9×
Dolce & Gabbana The One for Men eau de toilette uraknak
Dolce & Gabbana The One for Men eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
30800Ft

Spóroljon 18%
100 ml
25210Ft

Kód: DOG0096 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Dolce & Gabbana The One for Men parfüm leírása
Összetétel

Az elegancia, az érzékiség és az idők felett állóság tökéletesen jellemzi a Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette lényegét. Azonban a Dolce & Gabbana más férfias vonásai, így a karizma, a csáberő és a kifinomultság is tükröződik benne. A dohány és a fűszerek illatjegyeinek egyensúlya egyedülállóan férfias illattá teszi.

  • klasszikus és egyben modern, idők felett álló illat
  • női ellenpárja a Dolce & Gabbana The One parfüm
  • tiszta vonalú, geometrikus üvegcse

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillatát a grépfrút, a koriander és a bazsalikom uralja. Szívillata a kardamom és a gyömbér melengető illatjegyeié. Az Eau de Toilette hiteles férfiasságát a dohány, az ámbra és a cédrusfa képviselte illatösszetevők triójától kapja.

Az illat története
A Dolce & Gabbana The One for Men parfüm az üvegcse masszív üvegének és tiszta vonalainak köszönheti kifinomult, klasszikus dizájnját. Ezüstszínű nyakát csiszolt barna fémből készült, négyszögletes, elegáns kupak koronázza. Ennek a parfümnek az arányai a Dolce & Gabbana divatház méretre szabott öltönyeit juttatják eszünkbe, ugyanakkor a márka jelenlegi luxus voltát is szimbolikusan szemléltetik.

Összetétel

Fej
koriander, grapefruit, bazsalikom
Szív
kardamon, gyömbér, narancsfa virág
Alap
borostyán, cédrusfa, dohány
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Dolce & Gabbana a márkáról

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana The One for Men