Dolce & Gabbana The One for Meneau de parfum uraknak

18×
Dolce & Gabbana The One for Men eau de parfum uraknak
Dolce & Gabbana The One for Men eau de parfum uraknak
Spóroljon
39 900Ft

Spóroljon 16%
150 ml
33 600Ft

Kód: DOG2883 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Dolce & Gabbana The One for Men parfüm leírása
Összetétel

Kétségbevonhatatlan karizma és kifinomultság. Ezek azok a jellemzők, melyeket a Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum megtestesít és egy szempillantás alatt átad önnek. Fedezze fel a The One sorozat következő varázslatos illatát, mely még mélyebb érzéki élményben részesíti önt és a környezetét, mint korábban bármikor.

  • férfias és vonzó férfi illat
  • rendkívül intenzív és kifinomult
  • a The One sorozat klasszikus, geometrikus formájú üvegcséjében

Az illat összetétele
Elsőként a grépfrút, koriander és bazsalikom illatjegyei jelennek meg. hogy gondoskodjanak a ragyogó és elegáns első benyomásról és a keletiesen pikáns kompozíció leleplezéséről. Amint a fejjegyek kissé hátrébb húzódnak, színre lép a kardamom és a narancsfavirág édességével megtámogatott gyömbér fűszeres kombinációja. Végezetül az utolsó szakaszban a hosszú kicsengésről gondoskodva kibontakozik az illat dohánynak, ámbrának és cédrusfának köszönhető gazdagsága.

Az illat története
Nem csupán a tartalma az, ami a Dolce & Gabbana The One for Men parfümöt rendkívülivé teszi, de az üvegcséje is. Dizájnja hű marad a The One kollekcióhoz és olyan, sötét árnyalatokban pompázó, tiszta vonalú, elegánsan geometrikus formát kínál, melynek csúcspontja a fémesen fénylő, fekete kupak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, grapefruit, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kardamon, gyömbér, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, dohány
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, fűszeres

Dolce & Gabbana a márkáról

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana The One for Men