Dolce & Gabbana Pour Homme Intensoeau de parfum uraknak

10×
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso eau de parfum uraknak
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso eau de parfum uraknak
31400Ft

Spóroljon 22%
125 ml
24440Ft

Kód: DOG1775 | Raktáron
1

Kosárba téve

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso eau de parfum uraknak
| 1 db | 24440Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 10. 22.
Személyes átvétel
kedd 2019. 10. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso parfüm leírása
Összetétel

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso ikonikus fás férfi parfüm az igazi férfiösztönök és lelkierő tökéletes megtestesítője. Ez az Eau de Parfum a férfiaknak azt az új generációját képviseli, akik nem félnek teljesen kinyilvánítani érzéseiket és a mának élnek.

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso magával ragadó fás illata először az üde vizes jegyekkel és a levendulával bontakozik fokozatosan ki. A friss bazsalikom növeli az intenzitását és a muskátli a körömvirággal tovább mélyíti a szokatlan összetételű kompozíció nyújtotta élvezetet. Az Intenso szívillata rendkívül férfias. Korpa, széna és a karizmatikus dohány jegyei éreződnek benne. Pézsmás alapillatát a szantálfa fás akkordjai, borostyán és ciprusok teszik teljessé. A teljes kompozícióra a balzsamos szuhar teszi fel a varázslatos koronát.

Erő, gyengédség és a vonzerő, ezek azok a tulajdonságok, amelyek tökéletes összhangban állnak a Dolce & Gabbana márka kivételes Pour Homme Intenso férfi parfümjének karakterével!

Összetétel

Fej
bazsalikom, gólyaorr, orvosi körömvirág, vízi tónusok
Szív
ciprus, fás tónusok, korpa, levendula, zsálya
Alap
borostyán, labdanum, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Dolce & Gabbana a márkáról

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso

4.0
5
3
2
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás