Dolce & GabbanaLight Blue Forever Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Dolce & Gabbana Light Blue Forever Eau de Parfum hölgyeknek
Dolce & Gabbana Light Blue Forever Eau de Parfum hölgyeknek
Új
100 ml
38 360Ft

Raktáron | 38 360,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DOG08686
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Dolce & Gabbana márkától legalább 25 500 Ft értékben, és válassza ki ajándékát a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Az olaszországi aranyló napsugarakat visszatükröző türkizkék tenger látványa ugyanolyan varázslatos, mint maga a Dolce & Gabbana Light Blue Forever női Eau de Parfum. Újra és újra átélheti vele a Földközi-tenger partján töltött, hosszú nyári napokat.

  • felfrissítő gyümölcsös-virágos illat
  • a szerelmet, és annak valamennyi megjelenési formáját dicsőítő illat
  • a férfi Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever parfümmel együtt jelent meg

Az illat összetétele
Legelőször a Light Blue illatcsaládhoz elválaszthatatlanul hozzátartozó üde citrusok és a zöld alma illata jelenik meg. Utána a ragyogó napsugarakat tökéletesen megidéző narancsvirág és más fehér virágok vonják magukra a figyelmét. A kaszmerán, cédrusfa és a fehér pézsma csábító illata pedig a teljes lecsendesülésig Önnel marad.

Az illat története
A napfényes és érzéki Dolce & Gabbana Light Blue Forever parfüm az elődje nyomdokait követi és a napfényben úszó olasz tengerpartra repíti. Az illatkompozíciót és annak üvegcséjét is a Földközi-tenger ihlette.

Az üvegcse körvonala változatlan maradt. Színárnyalata azonban ezúttal a türkizkék tenger felszínén fodrozódó hullámokat idézi meg, melyeken megcsillannak a napsugarak. Mint arra maga az elnevezés is utal, ez a csábító illat az örök szerelem, mégpedig annak összes megjelenési formája előtt tiszteleg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, vérnarancs, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fehér virágok, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fehér pézsma, kaszmerán
Az illat fajtája
citrusos, virágos, pézsmás

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!