Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice

eau de toilette hölgyeknek 100 ml

17×
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette hölgyeknek 100 ml
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette hölgyeknek 100 ml
27 800Ft

Spóroljon 37%
100 ml
17 570Ft

Kód: DOG0072 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 07. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 07. 23.
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice
100 ml | 17 570Ft

Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice parfüm leírása

A L'Imperatrice 3, az egyedülálló D & G Anthology illatkollekció magabiztos, szenvedélyes illata, amely 2009-ben került piacra. Az illat patrónusa a karizmatikus szupermodell, Naomi Campbell lett.

A Dolce & Gabbana Anthology L'Imperatrice 3 bátran fejezi ki a modern, emancipált nőt, aki nem fél véleményt nyilvánítani. Az illat leleményesen ötvözi magában az egzotikus gyümölcsöket és érzéki virágokat. A kivi lédús és a luxus rózsabors kifejező tónusai tökéletesen összefonódnak benne. Bájos rebarbara vegyül el az illat szívében, mely frissítő görögdinnyét, cikláment és selymes jázmint rejt magában. Az illat melengető, érzéki pézsma töltetű alapját citrus- és szantálfa adja.

A Dolce & Gabbana eredeti illatai pompásan illenek bármilyen alkalomhoz, különösen meleg nyári napokhoz. A D & G Anthology illatkollekció L'Imperatrice 3 illata az érzéki hölgyek erejét és egyediségét személyesíti meg.  

Összetétel

Fej
kiwi, rebarbara, rózsabors
Szív
ciklámen, dinnye, jázmin
Alap
citromfa, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Dolce & Gabbana a márkáról

Dolce & Gabbana parfümök | Dolce & Gabbana kozmetika - létezik a divat világában néhány olyan márka, amelyeket még azok is ismernek, akiket a divat nem nagyon érdekel. Ezek közé tartozik a Dolce & Gabbana, híres olasz márka, amely a ruházat, a táskák, a cipők és a napszemüvegek mellett nem feledkezhetett meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, az illatról sem. A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellni valójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük. 
A márka nevét Domenico Dolce és Stefano Gabbana tehetséges tervezők alkották a vezetékneveikből, és létrehozták az egyik legkülönösebb divatvonalat, mely egyedi stílusú és ellenállhatatlan lendületű volt. A Dolce & Gabbana a hiteles és a megszokottól eltérő luxus képviselője. A márka erős identitása és kifinomultsága 1985-ös létrejötte óta évtizedeken át tovább erősödött. Alapítóinak nem mindennapos kreativitása átitatta a márka profilját, valamint teljes stratégiáját, és segített a mai szilárd pozíció kiépítésében. A Dolce & Gabbana márka a világ 40 országában tevékenykedik, és világszerte több száz, divatot és luxus-kiegészítőket kínáló üzletben van jelen. Bár a cég székhelye Milánóban van, fióküzletei megtalálhatók New Yorkban, Tokióban és Hongkongban is. A márkát a világ szórakoztatóiparának legnagyobb hírességei és sportcsillagai viselik - Angelina Jolietól egészen Lionel Messiig.
A Dolce & Gabbana parfümök hasonlóan vannak kialakítva, mint a ruhák és a kiegészítők. Minden a klasszikus stíluson alapul a legaktuálisabb divat kíséretében. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. A klasszikusok közé tartozik a Dolce & Gabbana Light Blue illat, amely az életöröm megtestesítője, mégpedig szikrázó mediterrán stílusban. Mintha egy csepp virágos-gyümölcsös illatban igyekezne megragadni az igazi nyári napok érzékiségét. Ennek ellentéte is lehet a fény és árnyék, a kísértés és csábítás titokzatos világát idéző Dolce & Gabbana The One Desire. Intim, személyes szféra, amelyben minden nő eldönti, kit tüntet ki figyelmével, és maga szabja meg az ösztön és a vágy közti határt.
És ugyanez érvényes a férfiak számára is. Bárki, aki beleszeret a Dolce & Gabbana férfi illatba, közvetlen, kissé élvhajhászó és kétségtelenül sikeres férfi lesz. Akár kopott farmerben és pólóban, akár tökéletesen ráillő öltönyben lépeget a siker felé. Az ilyen férfi nem mindig követi a szabályokat, gyakran ugyanis ő a szabályalkotó.
A Dolce & Gabbana a saját értéküket ismerő, az életet élvezni képes és pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében fog szurkolókra találni. Próbálja ki a Dolce & Gabbana elnevezésű, egyedülálló varázslatot és meglátja, milyen új távlatok nyílnak meg Ön előtt!

Értékelés Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice

Új értékelés hozzáadása

4.0
17 értékelés
10
3
2
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás