DKNY Original Women ajándékszett III. hölgyeknek

1×
DKNY Original Women ajándékszett III. hölgyeknek
DKNY Original Women ajándékszett III. hölgyeknek

Kód: DKN05438 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

DKNY Original Women Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml + DKNY Original Women Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml

Leírás DKNY Original Women
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női DKNY Original Women parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • ajándéknak kiváló
  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez

A szett tartalma:

  • DKNY Original Women Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml
  • DKNY Original Women Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

DKNY a márkáról

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.

Értékelés DKNY Original Women1