DKNY Women Energizing

eau de parfum hölgyeknek 100 ml

84×
DKNY Women Energizing eau de parfum hölgyeknek 100 ml
DKNY Women Energizing eau de parfum hölgyeknek 100 ml
29 900Ft

Spóroljon 60%
100 ml
11 970Ft

Kód: DKN0268 | Több mint 20 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 10hudkny kódot és 10% kedvezményt szerez minden DKNY termékre.
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 07. 23.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 07. 23.
DKNY Women Energizing
100 ml | 11 970Ft

DKNY Women Energizing parfüm leírása

A DKNY Women Energizing 2011 gyönyörű illat olyan különleges nők számára, akik akaratlanul is a figyelem középpontjába kerülnek. Ez a parfüm a varázslat, luxus és játékos elegancia megtestesítője. A Women Energizing 2011 viselőjét elbűvölő virágárnyalatba burkolja.

A találkozás első pillanatában a DKNY Women Energizing 2011 parfüm törékeny ibolya selyemesszenciájával és lehelletnyi vodkával megbolondított, lédús citrussal frissíti fel Önt. A következő pillanatban feltárul az ékes lótusz, a virgázó nárcisz és a varázslatos orchidea illata. A találkozás végére az egyedi illatű nyír és a fa melegséges akkordjai tesznek karizmatikus pontot. Napközben és esti társaságban egyaránt viselheti a DKNY-nak ezt az exkluzív női parfümjét.

Women Energizing 2011 az DKNY-től, az öntudatos, magával ragadó nő parfümje!

Összetétel

Fej
citrusok, ibolya, paradicsomlevél, vodka
Szív
lótusz, nárcisz, orchidea
Alap
fa, nyír
Az illat fajtája
citrusos

DKNY a márkáról

DKNY parfümök| A DKNY egy nagyon fiatal, de ennek ellenére hihetetlenül ismert márka. 1988 - ban jött létre New York - ban. Donna Karan alapította, aki a márka nevéhez felhasználta saját nevének kezdőbetűit, valamint a város kezdőbetűit - tehát Donna Karan New York. A legismertebbek és a termékeik nagy részét a DKNY órák alkotják. DKNY az elejétől kezdve arra törekedett, hogy behozza a divat és az illat világába a luxust modern városi koncepcióban, mely csak nagy kiadások árán sikerült neki. Ezzel nem kis anyagi gondjai voltak, ahhoz hogy ebből kikeveredjen kénytelen volt eladni a Louis Voitton céget. Ma már a márka anyja Donna Karan a karitatív munkának szenteli az idejét. Ami az elérhető kollekciókat illeti, ajánljuk kipróbálni a fiatal, nagyon változékony illatot a DKNY Be Delicious – t.

Értékelés DKNY Women Energizing

Új értékelés hozzáadása

5.0
84 értékelés
67
11
5
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás