DKNYWomen energizáló testápoló

DKNY Women energizáló testápoló
DKNY Women energizáló testápoló
Új
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
5 540Ft

Spóroljon 22%
150 ml
4 300Ft

Raktáron | 2 866,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: DKN05484
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek DKNY Women testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • bársonyosan finom tapintású bőrt hagy maga után
  • jól felvihető, könnyen felszívódik
  • finomítja és kisimítja a bőrt
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását

Összetétel

Konzisztencia
tej
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.