DKNYGolden Delicious Eau de Parfum hölgyeknek

6×
DKNY Golden Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
DKNY Golden Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
34 390Ft

Spóroljon 44%
100 ml
19 170Ft

Raktáron | 19 170,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DKN0274

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Hölgyem, burkolózzon be egy lédús, virágos illatfelhőbe, amely nemcsak az Ön fejét csavarja el, hanem mindenkiét a környezetében. A DKNY Golden Delicious Eau de Parfum elegáns és érzéki illat, amely kiemeli az Ön varázsát és engedi, hogy önmaga legyen. Viselheti egész nap, nem fogja megunni.

  • virágos illat lédús almával és fás tónusokkal
  • minden nőnek, aki vonzónak szeretné érezni magát
  • mindennapos viseletként ideális

Az illat összetétele
Az illatkompozíció elejét a friss alma uralja, amely a lédús szilvával és a narancsvirággal tökéletes kombinációt alkot. Ehhez kötődik az illat szívében az édes virágokkal teli kert – benne liliom, rózsa, gyöngyvirág és a bódító orchidea. Az érzéki pézsma és a melengető fák akkordjai halványodnak el az alapban.

Az illat története
A DKNY Golden Delicious illat a DKNY illatok közül az egyik kedvenc, már 2010-ben bemutatásra került. Az ikonikus, összetéveszthetetlen üvegcse egy lédús almát ábrázol.


Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virága, alma, szilva
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
liliom, gyöngyvirág, orchidea, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, fa
Az illat fajtája
virágos, fás

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.