DKNYBe Extra Delicious Eau de Parfum hölgyeknek

2×
DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DKN05415

Csodásan csábító, gyümölcsös tónusokkal veszi le lábairól a DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum hölgyeknek. Frissítő tónusai leginkább a melegebb időjárásban bontakoznak ki, így nyárra és tavaszra is remek választás. Új energiával töltik fel, és megkülönböztetik viselőjét.

  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapi viseletre alkalmas
  • főként melegebb időjáráshoz

Illat összetétele
Gyümölcsös, körtés, feketeribizli tónusok keverednek a fréziával és egzotikus bergamottal a DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum első tónusaiban. Bazsarózsa, gardénia, gyöngyvirág, és heliotrop virág csokrával lep meg a szív illatban. Legtovább bőrén az édeskés karamell, málna és ambroxan marad meg.

Illat története
A DKNY Be Extra Delicious Eau de Parfum hölgyeknek csodás, gyümölcsös illatával azonnal leveszi lábáról. Az ikonikus formájú flakonja zöldes, rózsaszín színt kapott, amely jól tükrözi tónusait. A 2020-ban megjelent illat ideális választás a melegebb időjáráshoz, nappali viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
frézia, körte, feketeribizli, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, bazsarózsa, gardénia, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, karamell, málna
Az illat fajtája
gyümölcsös

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.