DKNYBe Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum hölgyeknek

39×
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum hölgyeknek
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
24 720Ft

Spóroljon 37%
50 ml
15 470Ft

Raktáron | 30 940,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DKN0062
1
Ajándék az Ön számára
Be Delicious női parfüm 30 ml-es méretben a DKNY márkától ajándékként, 100 ml-es DKNY parfümök megvásárlása esetén.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 20.

A DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum egy eljövendő gyümölcsöket sejtető, nyíló virágokkal teli illat. Engedje magán kibontakozni a tavaszi örömök, frissesség és energia illatát.

  • finoman édes színezetű, könnyű és üde illat
  • az életet szerető, energikus nőknek
  • egész nap viselhető 

Az illat összetétele
Szívja magába a frissítő szellőt és a tavaszi napsütést. Merítsen belőle energiát a megterhelő naphoz. A gyöngyvirág, rózsa és jázmin finoman virágos akkordjai, melyeket a szívillat rejt, elegánsan elegyednek a fejillat gyümölcsös jegyeivel. A teljes illatkompozíciót hordozó, fás alapját a piros alma aromája teszi még különlegesebbé.

Az illat története
A Be Delicious Fresh Blossom egy olyan ragyogó illat, melyben a vitalitás nőiességgel, a lágyság dinamizmussal társul. Képes könnyedén eltéríteni önt a mindennapos rutinjától, és már egy felületes pillantás az üvegcsére is a virágzó almafaültetvényt juttatja eszébe. Az Eau de Parfum aromájával így szinte szó szerint az almáskertben sétálhat. Az illat 2009-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele, sárgabarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, piros alma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.