DKNY Be Delicious Fresh Blossom

eau de parfum hölgyeknek 100 ml

28×
DKNY Be Delicious Fresh Blossom eau de parfum hölgyeknek 100 ml
DKNY Be Delicious Fresh Blossom eau de parfum hölgyeknek 100 ml
100 ml
11 690Ft

Kód: DKN0061 | Több mint 20 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 10hudkny kódot és 10% kedvezményt szerez minden DKNY termékre.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom
100 ml | 11 690Ft

DKNY Be Delicious Fresh Blossom parfüm leírása

A DKNY Be Delicious Fresh Blossom enyhén édes színezetű, könnyű és üde női illat. Már az üvegcsére vetett felületes pillantás is egy virágzó almaültetvényre emlékezteti. És ilyen az illat is. Eljövendő gyümölcsöket sejtető, kinyílt virágokkal teli.

Szívja magába a frissítő szellőt és a tavaszi napsütést! Töltse fel magát energiával a fárasztó nap után! A gyöngyvirág, rózsa és jázmin lágyan virágos jegyei elegánsan szűrődnek át a nyári gyümölccsel, melyet fás jegyek tesznek különlegessé. Kincs olyan nők számára, akik szeretik az életet és az energiát.

A Be Delicious Fresh Blossom egy ragyogó illat, amelyben egyszerre egyesül a vitalitás és a nőiesség, a gyengédség és az aktivitás. Rendkívül dinamikus és szexi illat, mely a nap minden szakában viselhető, és képes kizökkenteni önt a mindennapi rutintól. Sétáljon az almaültetvényben, és lélegezze be az Fresh Blossom illatát! Az illat 2009-ben került forgalomba.  

Összetétel

Fej
feketeribizli levele, sárgabarack
Szív
gyöngyvirág, jázmin, rózsa
Alap
fás tónusok, piros alma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

DKNY a márkáról

DKNY parfümök| A DKNY egy nagyon fiatal, de ennek ellenére hihetetlenül ismert márka. 1988 - ban jött létre New York - ban. Donna Karan alapította, aki a márka nevéhez felhasználta saját nevének kezdőbetűit, valamint a város kezdőbetűit - tehát Donna Karan New York. A legismertebbek és a termékeik nagy részét a DKNY órák alkotják. DKNY az elejétől kezdve arra törekedett, hogy behozza a divat és az illat világába a luxust modern városi koncepcióban, mely csak nagy kiadások árán sikerült neki. Ezzel nem kis anyagi gondjai voltak, ahhoz hogy ebből kikeveredjen kénytelen volt eladni a Louis Voitton céget. Ma már a márka anyja Donna Karan a karitatív munkának szenteli az idejét. Ami az elérhető kollekciókat illeti, ajánljuk kipróbálni a fiatal, nagyon változékony illatot a DKNY Be Delicious – t.

Értékelés DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Új értékelés hozzáadása

5.0
28 értékelés
21
7
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás