DKNYBe Delicious ajándékszett (hölgyeknek)

DKNY Be Delicious ajándékszett (hölgyeknek)
DKNY Be Delicious ajándékszett (hölgyeknek)

Kód: DKN0918 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Be Delicious Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml + DKNY kozmetikai táska

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás DKNY Be Delicious
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női DKNY Be Delicious parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • szép ajándéktáska

A szett tartalma:

  • Be Delicious Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml
  • DKNY kozmetikai táska

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

DKNY a márkáról

Modern, magabiztos, ikonikus. Ezzel a három szóval jellemezhető a New York energiája által inspirált Donna Karan márka. Olyan magabiztos nőknek hozták létre, akik előre soha nem tudják, merre sodorja őket a holnap. Fedezze fel a mindennapi megszokott pillanatokat kivételes élménnyé változtató Donna Karan New York parfümök változatos világát.

Nem csupán a divat az, ami miatt a világ minden részén meghódította a márka a nőket. A DKNY parfümök azok, melyek felkeltik önben a vágyat, hogy kiteljesedve élje az életét. A ma már ikonikusnak számító DKNY Be Delicious Eau de Parfum „almájában“ rejlő üde, gyümölcsös-virágos illat kortól függetlenül minden nőt elbűvöl.

A DKNY women ugyanakkor egy egész sor további női illattal is elvarázsolja. Próbálja ki például a gyöngéden virágos DKNY Pure vagy a DKNY Red Delicious Eau de Parfum illatát, ami szintén alma formájú üvegcsében rejtőzik, ezúttal azonban piros színűben. Mivel azonban a nők szeretik, ha a párjuknak is kellemes az illata, a DKNY men férfi kollekciójából Eau de Toilette, illetve Eau de Cologne illatok közül válogathatnak neki.

Értékelés DKNY Be Delicious