Ugrás a fő tartalomhoz
Diva & Nice Cosmetics Accessories körömvágó csipesz a körömágy bőrére
Diva & Nice Cosmetics Accessories körömvágó csipesz a körömágy bőrére

Az 1994-ben alapított cseh Diva & Nice Cosmetics vállalat dekorkozmetikumok és kiegészítő kellékek (pl. púderpamacsok, ecsetek, csipeszek, ollók, sminkszivacsok) értékesítése specializálódott. Gazdag termékpalettáján azonban további érdekes termékek is találhatók.
A Diva & Nice Cosmetics filozófiája egyszerű - minőségi ugyanakkor megfizethető áruval kell ellátni a piacot. Ezt a célt már régóta sikerül teljesíteniük. Például a Diva & Nice Cosmetics szemkozmetikai készítményei és ragasztható szempillái rendkívül népszerűvé váltak. Külön említést érdemelnek a különböző alakú és formájú (szív, ovális, négyzet, ...), valamint mintájú tükrök is.
Az idők folyamán a Diva & Nice Cosmetics a szépség és vonzerő szinonimájává vált. Termékei a könnyű használatukról és remek alkalmazhatóságukról ismertek. Próbálja ki és meglátja, mennyire le fogják nyűgözni! A Diva & Nice Cosmetics márka mindenkinek elnyeri tetszését, aki tökéletes és figyelemreméltó megjelenésre vágyik, sokszor ránézésre választ, és ki szeretné emelni saját egyedi stílusát.  

Diva & Nice CosmeticsAccessories körömvágó csipesz a körömágy bőrére

3 840Ft
33%-kal kedvezőbb ár
2 570Ft
1 795Fta nails kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-30%

Raktáron | 2 570,00Ft / 1 db, áfával | Minimális ár 2 420 Ft
| Kód: DIV1989
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
szombat 2024. 06. 01.