DisneyMickey Mouse ajándékszett II. gyermekeknek

Disney Mickey Mouse ajándékszett II. gyermekeknek
Disney Mickey Mouse ajándékszett II. gyermekeknek

Kód: DIS02270 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Toilette 50 ml + tusfürdő gél 75 ml

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Disney Mickey Mouse
Összetétel

A gyermek Disney Mickey Mouse parfüm-szett megörvendeztet minden kis hölgyet és kis úriembert.A kellemes illaton kívül rejt még magában testkozmetikumokat is, melyekkel a gyermekeknek sok mulatságban lesz részük.

Tulajdonságok:

  • minden gyereknek örömöt szerez
  • ajándéknak kiváló
  • kedvenc gyermekhős által inspirálva

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • tusfürdő gél 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Disney a márkáról

Disney parfümök | Disney az egyik legnagyobb média-és szórakoztatóipari vállalat a világon, amely a kezdetektől fogva elkötelezte magát a varázslatos gyermekvilágnak. 1923-ban alapították a Disney filmstúdiót, azóta több száz legendás karakter jött létre, melyek kitörölhetetlenül beíródtak a gyermekek millióinak gondolatába a világ minden tájáról. A hatalmas Disney birodalom nem csak filmeket forgat, hanem képregényeket, könyveket és videojátékokat is publikál. A nagy népszerűségnek és kívánatosságnak köszönhetően, népszerű rajzfilmfigurás motívumokkal ellátott gyermek ruházatot és játékokat is elkezdtek gyártani. Jelenleg kínálatukban szerepel a Disney baba kozmetika és parfümök. A Disney parfümök jellegzetesen kellemes, üdítő és játékos illatúak. Ezek közé tartoznak a finom virágos és gyümölcsös illatok, nem tartalmaznak parabéneket és hipoallergént.

Értékelés Disney Mickey Mouse