Disney Frozen II. Elsa Eau de Toilette gyermekeknek

Disney Frozen II. Elsa Eau de Toilette gyermekeknek
Disney Frozen II. Elsa Eau de Toilette gyermekeknek
50 ml

Kód: DIS02266 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Disney Frozen II. Elsa parfüm leírása
Összetétel

Adjon alkalmat gyermekeinek, hogy még mélyebbre merülhessenek a fantázia világába. A gyermeki Disney Frozen II. Elsa Eau de Toilette garantáltan megörvendeztet minden gyermeket és széles mosolyt csal az arcukra.

  • virágos illat
  • ismert mesefilm motívumaira
  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez
  • játékos dizájn, amely jól mutat a gyermekszobában

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Disney a márkáról

Disney parfümök | Disney az egyik legnagyobb média-és szórakoztatóipari vállalat a világon, amely a kezdetektől fogva elkötelezte magát a varázslatos gyermekvilágnak. 1923-ban alapították a Disney filmstúdiót, azóta több száz legendás karakter jött létre, melyek kitörölhetetlenül beíródtak a gyermekek millióinak gondolatába a világ minden tájáról. A hatalmas Disney birodalom nem csak filmeket forgat, hanem képregényeket, könyveket és videojátékokat is publikál. A nagy népszerűségnek és kívánatosságnak köszönhetően, népszerű rajzfilmfigurás motívumokkal ellátott gyermek ruházatot és játékokat is elkezdtek gyártani. Jelenleg kínálatukban szerepel a Disney baba kozmetika és parfümök. A Disney parfümök jellegzetesen kellemes, üdítő és játékos illatúak. Ezek közé tartoznak a finom virágos és gyümölcsös illatok, nem tartalmaznak parabéneket és hipoallergént.

Értékelés Disney Frozen II. Elsa