Diptyque Rosesparfümolaj elektromos diffúzorba

Diptyque Roses parfümolaj elektromos diffúzorba
Diptyque Roses parfümolaj elektromos diffúzorba
Ingyenes kiszállítás
11 900Ft

Kód: DIP2918 | 1 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be az xmas2 kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül az aroma diffúzorok teljes kínálatára.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Diptyque Roses parfüm leírása
Összetétel

Az különállóan is megvásárolható Diptyque Roses utántöltővel minden helyiség illatát aktuális hangulata szerint változtathatja meg.

Tulajdonságok:

  • virágos illat

Használata:
Az utántöltőt a mellékelt útmutató szerint cserélje ki.

Összetétel

összetétel
rózsa, virágos tónusok
Lakásillatosító fajtája
virágos
Az aromadiffúzor típusa
elektromos

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque Roses