DiptyquePhilosykos Eau de Toilette unisex

6×
Diptyque Philosykos Eau de Toilette unisex
Diptyque Philosykos Eau de Toilette unisex
50 ml
25 400Ft

50 800,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DIP0666 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Diptyque Philosykos
Összetétel

Különleges, aromás illatot rejt flakonjában a Diptyque Philosykos Eau de Toilette. Unisex illata ideális választás a meleg nyári, és tavaszi hónapokra. Fás tónusai teszik egyedivé, és ideálissá nappali viseletre. Mindenki számára megfelelő, aki nem fél kiemelkedni a tömegből.

  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • mindennapi viseletre alkalmas
  • főként melegebb időjáráshoz

Illat összetétele
A füge levél, és az édeskés füge illata kelti fel figyelmét a Diptyque Philosykos Eau de Toilette illatában. Szíve zöld tónusokkal van tele, és a kókusz teszi különlegessé. A fügefa az illat alapjában is jelen van, ahol a cédrussal, és fás tónusokkal keveredik.

Illat története
A Diptyque Philosykos Eau de Toilette 1996-ban jelent meg először Olivia Giacobettinek köszönhetően. A füge kedvelői azonnal beleszeretnek majd, hiszen különböző formákban átfonódik az egész illaton át. Ideális választás a meleg hónapokhoz, főként nappali viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fügelevél, füge
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fügefa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrus
Az illat fajtája
aromás, fás

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque Philosykos5