DiptyqueOud Palao Eau de Parfum unisex

Diptyque Oud Palao Eau de Parfum unisex
Diptyque Oud Palao Eau de Parfum unisex
75 ml
46 200Ft

Több mint 5 db a raktáron | 61 600,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: DIP0699
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Randevúra, esti partira, vagy baráti találkozóra? Az unisex Diptyque Oud Palao Eau de Parfum mindig jól jön, ha sziporkázni szeretne. Fedezze fel Ön is az illatot, amely tökéletesen kiegészíti az karizmáját.

  • keleties illat
  • fás illat
  • különleges alkalmakra való illat
  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

összetétel
bolgár rózsa, labdanum, oud, dohány, madagaszkári vanília, pacsuli, rum, szantálfa, kámfor
Az illat fajtája
orientális, fás

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.