DiptyqueL'Ombre Dans L'Eau parfümös szappan

Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfümös szappan
Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfümös szappan
150 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DIP0831

Érezze meg saját bőrén, hogy egy egyszerű kézmosás, tusolás vagy fürdő is lehet nem mindennapi élmény. A kiváló Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfümös szappan tökéletesen kiegészíti az azonos kollekcióból származó illatot és egyben megszabadítja bőrét a szennyeződésektől.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan mossa a kezet
  • kellemes illatú
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Használata:
Vigye fel a nedves kezére és gyengéden habosítsa fel.

Összetétel

összetétel
virágos tónusok, feketeribizli, rózsa, gyümölcsös tónusok
Konzisztencia
szappan

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.