Diptyque Gingembre aroma diffúzor töltelékkel Hourglass

Diptyque Gingembre aroma diffúzor töltelékkel Hourglass
Diptyque Gingembre aroma diffúzor töltelékkel Hourglass
75 ml
50 100Ft

66 800,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: DIP0888 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Diptyque Gingembre
Összetétel

Állítsa meg az időt egy pillanatra, és élvezze a zavartalan nyugalmat egy finom illat ölelésében. A Diptyque Hourglass Gingembre aromadiffúzor homokóra formájával a technikai minimalizmus és a kifinomultság egyesülése. A hideg diffúzió elve alapján működik, és minden egyes megfordítással a választott helyiségbe a frissen szeletelt gyömbér autentikus, enyhén fűszeres illatát viszi.

Tulajdonságai:

  • a friss gyömbér illatát viszi a helyiségbe
  • a hideg diffúzió megőrzi az illat autentikusságát
  • egy ciklus során (1 átfordítás) 1 órán át illatosít
  • cserélhető utántöltő – 75ml-es kiszerelés akár 3 hónapig tart
  • kisebb helyiségekbe alkalmas (20 m²-ig)
  • a környezetvédelemre tekintettel tervezték, újrahasznosított anyagokból készült
  • egyszerű és intuitív használat

Használata:
Vegye le az illattartály kupakját, a tartályt csavarja a diffúziós edénybe. Húzza rá alaposan. Ezt követően fordítsa a diffúzort fejjel lefelé, hogy illatozni kezdjen a helyiségben.

Összetétel

összetétel
gyömbér
Lakásillatosító fajtája
növényi, friss, fűszeres
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque Gingembre