DiptyqueFleur d'Oranger aroma diffúzor töltelékkel Hourglass

Diptyque Fleur d'Oranger aroma diffúzor töltelékkel Hourglass
Diptyque Fleur d'Oranger aroma diffúzor töltelékkel Hourglass
75 ml

Kód: DIP0887 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a lakásillatosító parfümök árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Diptyque Fleur d'Oranger
Összetétel

Készüljön fel egy kivételesen érzéki élményre. A Diptyque Hourglass Fleur d’Orange diffúzor egyesíti a kifinomultságot a technikai minimalizmussal. Elegáns homokóra formája van, és ugyanolyan egyszerűen is működik. Elég csak megfordítani, és már érezzük is illatot, ami fokozatosan, körülbelül 1 órán át szabadul fel. Élvezze a narancsfa levelének, kérgének és gyümölcsének finoman fűszeres tónusait, amelyeknek köszönhetően az otthona egyedi hangulatúvá válik.

Tulajdonságai:

  • a narancsfa finom tónusaival illatosítja a helyiséget
  • egy ciklus során (1 átfordítás) 1 órányi illatot biztosít
  • a hideg diffúziónak köszönhetően megőrzi az illatok eredetiségét
  • ideális kisebb helyiségekbe (20 m²-ig)
  • cserélhető utántöltő – 75ml-es kiszerelés akár 3 hónapig tart
  • a környezetvédelmet figyelembe véve újrahasznosított anyagokból készült
  • könnyen és intuitív módon használható

Használata:
Vegye le az illattartály kupakját, a tartályt csavarja a diffúziós edénybe és jól húzza rá. Mihelyst a diffúzort fejjel lefelé fordítja, az illat azonnal terjengeni kezd a helyiségben.

Összetétel

összetétel
citrusok, kéreg, narancsfa levelek
Lakásillatosító fajtája
fás, citrusos, gyümölcsös
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque Fleur d'Oranger