DiptyqueEau Duelle Eau de Toilette unisex

1×
Diptyque Eau Duelle Eau de Toilette unisex
Diptyque Eau Duelle Eau de Toilette unisex
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: DIP0658

Ezen illat csodája abban rejlik, hogy egyaránt tökéletesen megfelelő nők és férfiak számára. Mindenki megtalálja benne a magáét, mindenkin más illatot hagy. Az unisex Diptyque Eau Duelle Eau de Toilette biztosan nem vész el a toalettasztalán, és ráadásul megoszthatja a kedvesével.

  • keleties illat
  • fűszeres illat
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

összetétel
elemi, pézsma, bergamott, boróka, tömjén, fekete tea, sáfrány, kardamon, vanília, borostyán, rózsabors
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.