Diptyque Do Son

szolid parfüm nőknek 3,6 g

Diptyque Do Son szolid parfüm nőknek 3,6 g
Diptyque Do Son szolid parfüm nőknek 3,6 g
3,6 g

Kód: DIP0764 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Diptyque Do Son parfüm leírása

  • virágos illat
  • érzéki nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
narancsfa virága, nőszirom, rózsa
Szív
rózsabors, tubarózsa
Alap
benzoin, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque Do Son

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!