Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre ruhaillatosító

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre ruhaillatosító
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre ruhaillatosító
35 g
16 300Ft

46 571,43Ft / 100 g, áfával
Kód: DIP0853 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre
Összetétel

Ki ne szeretné a frissen kimosott ruha illatát? A szekrényillatosító Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre gondoskodik arról, hogy ruhái hosszú időn át illatozzanak úgy, mint a mosás után. Elég, ha az illatosítót a ruhák közé teszi, és minden szekrénynyitásnál élvezheti a kellemes aromát.

Tulajdonságok:

  • citrus illat
  • gyógyfüves aroma
  • légies tiszta illat

Használata:
Akassza az illatosítót egy szekrényben lévő vállfára, vagy csúsztassa az összehajtogatott fehérnemű közé.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
citrusos, növényi, friss

Diptyque a márkáról

Az 1961-ben, Párizsban alapított Diptyque márka elsőrangú parfümöket és illatgyertyákat szállít a piacra. Érdekes, hogy alapítói - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet és Yves Couesland - eredetileg teljesen mással foglalkoztak.

Gautrot belsőépítész volt, Knox-Leet festésből élt, Couesland pedig színházi rendezőként és díszlettervezőként tevékenykedett. A tapasztalatok hiányát azonban lelkesedéssel ellensúlyozták, és sikert arattak. Már az első Eau de Toilette-jük, amit egyszerűen „L'eau"-nak ( „víznek") neveztek, hatalmas népszerűségre tett szert. További, sikeres termékek következtek - mint például a „L'Autre" vagy a többcélú „Vinaigre de Toilette“.

A Diptyque kínálatában ma több tucat terméket találhatunk, amelyek közül sokakat olyan vezető parfümőrökkel együttműködve hoztak létre, mint Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux és Olivia Giacobetti.

A Diptyque parfümök nagyon eredetiek, érzékiek és bódítóak. Hangsúlyozzák szexepiljét, és a magabiztosság érzését nyújtják. A Diptyque márka illatgyertyái elragadó aromával lengik be a teret. Külön említést érdemelnek elegáns, céges logóval díszített üvegcséik is. A Diptyque márka bizonyára elragadja mindazokat, akik szeretnének a másik nem számára vonzók lenni, imádják a luxust, és a kellemes illatú belső teret kedvelik.

Értékelés Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Trente - Quatre