Brand logo

DIORRouge Dior Vernis körömlakk

DIOR Rouge Dior Vernis körömlakk
DIOR Rouge Dior Vernis körömlakk
árnyalat 999 Rouge 10 ml
9 990Ft

99 900,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHD1248 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás DIOR Rouge Dior Vernis
Tulajdonságok

Ragyogás.
Az intenzív tisztaságú "Gel Coat" gyanták technopolimerrel kombinálva minden lakkréteget olyan sima és fényes réteggé alakítanak, mint az üveg.

Tartás.
Szerves szilíciummal dúsítva, az új Dior Vernis megerősíti a köröm felületét az extra hosszan tartó viselés érdekében. A technopolymer biztos kötést hoz létre a köröm és a lakk között. Nagyon hosszan tartó erőért.

Tegyen eleget színfüggőségének a Dior Vernis-szel, amely nem tartalmaz toluolt, formaldehidet, ftalátot és kámfort.

A színalkotás a couture kollekciók színeinek grafikonjaiból merít ötleteket, amelyek olyan széles sprektrumúak, hogy közéjük tartoznak a Diorra jellemző ikonikus árnyalatok, a divat lüktetésében megjelenő It-shade árnyalatok, a merész árnyalatok, amelyeknek nem lehet ellenállni, valamint az Essentials, az időtlen alapok.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Festék típusa
géles
Hatás
fényes

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Rouge Dior Vernis