DIOR Universal Contour szájceruza hegyezővel

DIOR Universal Contour szájceruza hegyezővel
DIOR Universal Contour szájceruza hegyezővel
árnyalat Universal 1.2 g
9 890Ft

9 890,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CHD1079 | Több mint 5 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás DIOR Universal Contour
Tulajdonságok

Nem ül bele az ajak ráncaiba. Precízen kontúrozza az ajkakat. 4 órás* viselet. A Dior Backstage univerzális szájceruzája. A Dior Contour Universel egy teljesen átlátszó kontúrceruza, amely minden bőrtónuson és rúzson használható. Simítja az ajkakat a tiszta és precíz kontúrvonalért és a tartós viseletért.

* Használat közbeni teszt - 32 nő részévtelével.

A sminkművészek csodafegyvere; formulája átlátszó viaszokat tartalmaz, amelyek idomulnak a bőrtónushoz és a rúzs színéhez a tökéletesen formás ajkakért és a 4 órás* tartásért.

Tulajdonságok

Árnyalat
átlátszó

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Universal Contour