DIOR Sauvage Eau de Toilette utántölthető uraknak

40×
DIOR Sauvage Eau de Toilette utántölthető uraknak
DIOR Sauvage Eau de Toilette utántölthető uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
32 880Ft

32 880,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD3767 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás DIOR Sauvage
Összetétel

A Sauvage Eau de Toilette mostantól újratölthető.
Egyszerűen használható, természetbarát kialakítása mostantól lehetővé teszi, hogy egyetlen lépésben újratöltse a 100 vagy 30 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegcséjét anélkül, hogy egyetlen csepp is kárba vészne.
Innovatív, automatikus lezáró rendszere azonnal megszakítja a töltést, amint érzékeli, hogy az üveg tele van.
A Sauvage újratölthető kiadása a felelősségteljes luxus hírnöke, amely tiszteletben tartja a természetes erőforrásokat. Újrahasznosítható, egyszerűsített alumínium kialakítása lehetővé teszi a környezetre gyakorolt hatás csökkentését, hiszen 60%-kal kevesebb energiát, 35%-kal kevesebb vizet és 56%-kal kevesebb üvegházhatást okozó gáztermelést igényel az előállítása*.

Önmagában nem használható. Kizárólag azokkal a 30 és 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegekkel használható, amelyek hátán (a 30 ml-es Eau de Toilette esetében) vagy alján (a 100 ml-es Eau de Toilette esetében) szerepel az „ÚJRATÖLTHETŐ” felirat - "REFILLABLE".

A Sauvage illatát a tág terek ihlették. Az ózonkék ég, amely ránehezedik a fehér sziklák érdesítette tájra.
A Sauvage Eau de Toilette erőteljes citrusos zamatát megköti az ambroxan nemes ámbra és a gyantás elemi illata, míg a kompozíciót a fás jegyek teszik teljessé.
Azonnal felismerhető, mára már a Dior jellegzetes illatává vált, amely egyedülálló* és férfiasan magabiztos.
Akár egy mély szippantás a friss levegőből, a Sauvage Eau de Toilette egy merész összeállítás azoknak a férfiaknak, akik nem félnek önmagukat adni.

Töltse fel vele azokat a 30 és 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegeket, amelyek hátán (a 30 ml-es eau de toilette esetében) vagy alján (a 100 ml-es eau de toilette esetében) szerepel az „ÚJRATÖLTHETŐ” felirat!

* A Diornál.

„A Sauvage megalkotásakor a férfit láttam magam előtt. Az erős és egyértelmű férfiasságot. Mint amilyen az a férfi, akit nem béklyóz meg az idő és a divat.” - François Demachy, a Dior parfümőre

A gondos odafigyeléssel válogatott, természetes eredetű összetevők koncentráltan vannak jelen ebben az alkotásban. Légies fejjegyek lengik körbe a Reggio di Calabriából származó bergamott lédús frissességét. Az ambroxan erőteljes fás illattal öltözteti fel a bőrt. A Sauvage számára François Demachy magas minőségű, reggiói bergamottot követelt. Ez pedig nem másból, mint abból az exkluzív bergamottból származik, amelyet a helyi termelőkkel formált meg azzal a céllal, hogy a Dior-ház „védjegyévé” váljon. A calabriai napsugarak alatt sokkal lédúsabbá válik, és egyedülálló borsos és fanyar aromák fejlődnek ki benne.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kalabriai bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ambroxan
Az illat fajtája
aromás, fougere

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Sauvage40