DIOR Sauvage Eau de Toilette utántöltő uraknak

DIOR Sauvage Eau de Toilette utántöltő uraknak
DIOR Sauvage Eau de Toilette utántöltő uraknak
300 ml
72 990Ft

24 330,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD15035 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás DIOR Sauvage
Összetétel

A Sauvage Eau de Toilette mostantól újratölthető.

Egyszerűen használható, természetbarát kialakítása mostantól lehetővé teszi, hogy egyetlen lépésben újratöltse a 100 vagy 30 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegcséjét anélkül, hogy egyetlen csepp is kárba vészne.

Innovatív, automatikus lezáró rendszere azonnal megszakítja a töltést, amint érzékeli, hogy az üveg tele van.

A Sauvage újratölthető kiadása a felelősségteljes luxus hírnöke, amely tiszteletben tartja a természetes erőforrásokat. Újrahasznosítható, egyszerűsített alumínium kialakítása lehetővé teszi a környezetre gyakorolt hatás csökkentését, hiszen 60%-kal kevesebb energiát, 35%-kal kevesebb vizet és 56%-kal kevesebb üvegházhatást okozó gáztermelést igényel az előállítása.*

Önmagában nem használható. Kizárólag azokkal a 30 és 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegekkel használható, amelyek hátán (a 30 ml-es Eau de Toilette esetében) vagy alján (a 100 ml-es Eau de Toilette esetében) szerepel az „ÚJRATÖLTHETŐ” felirat.

* A 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette és egy 300 ml-es Sauvage utántöltő használata a 100 ml-es Sauvage Eau de Toilette üvegekkel szemben.

„A Sauvage megalkotásakor a férfit láttam magam előtt. Az erős és egyértelmű férfiasságot. A férfit, akit nem béklyóz meg az idő és a divat.”
François Demachy, a Dior parfümőre

A gondos odafigyeléssel válogatott, természetes eredetű összetevők koncentráltan vannak jelen ebben az alkotásban. Légies fejjegyek lengik körbe a Reggio di Calabriából származó bergamott lédús frissességét. Az ambroxan erőteljes, fás illattal öltözteti fel a bőrt. A Sauvage számára François Demachy magas minőségű bergamotteszenciát követelt. Ez pedig nem másból, mint abból az exkluzív bergamottból származik, amelyet a helyi termelőkkel formált meg azzal a céllal, hogy a Dior-ház „védjegyévé” váljon. A calabriai napsugarak alatt sokkal lédúsabbá válik, és egyedülálló borsos és citromhéjas aromák fejlődnek ki benne.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kalabriai bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ambroxan
Az illat fajtája
aromás, fougere

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Sauvage