Dior Sauvage Eau de Parfum uraknak

15×
Dior Sauvage Eau de Parfum uraknak
Dior Sauvage Eau de Parfum uraknak
100 ml
34 470Ft

34 470Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD7137 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Dior Sauvage parfüm leírása
Összetétel

François Demachy, a Dior parfümőre a sivatag varázslatos alkonyatából szerzett inspirációt. Az éjszakai hűvösséggel keverve az égető sivatagi levegő mély illatokat bocsát ki. Egy pillanat vastag kékre színezve, amely felszabadítja a legvadabb ösztöneket. Abban az órában, amikor a farkasok előbújnak, és az ég lángba borul, új varázslat bontakozik ki. "A Sauvage Eau de Parfum létrehozásakor nem összpontosítottam annak erejére. Aláírása már eléggé azonosítható. Nem az volt a cél, hogy ezt hangsúlyozzuk, vagy telítsük a kompozíciót. Ehelyett mindegyik domináns jegyet szerettem volna gazdagítani, hogy új színeket fedjen fel." François Demachy, Dior parfümőre Intenzív és sima nyom, titokzatosan erőteljes nagy pontosságú frissességében. A calabriai bergamott, a Sauvage lelkes és lédús kézjegye fűszeres és érzéki jegyzekkel kiegészítve. Az Ambroxan borostyános-fás nyoma vanília köré borul, füstös jeggyel, a férfiasabb érintés érdekében. Zölden betakarítva, majd forró vízben áztatva ezt a Pápua Új-Guineából származó kivételes vaníliát innovatív extrakciós módszerrel dolgozzák fel, amely tartalmazza aromái komplex erejét. Finoman egzotikus mivoltát egy borostyános-fás alapon terjeszti szét, és a Sauvage érzéki keleti jegyeit nyújtja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília
Az illat fajtája
aromás, fougere

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Sauvage15