Skip to main content
Brand logo

DIORSauvage Eau de Parfum uraknak

35×
DIOR Sauvage Eau de Parfum uraknak
DIOR Sauvage Eau de Parfum uraknak
100 ml
37 190Ft

Raktáron | 37 190,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD7137
1
Express One Hungary
kedd 2022. 02. 01.
Személyes átvétel
kedd 2022. 02. 01.

François Demachy, a Dior parfümőre a sivatag varázslatos alkonyatából szerzett inspirációt. Az éjszakai hűvösséggel keverve az égető sivatagi levegő mély illatokat bocsát ki. Egy pillanat vastag kékre színezve, amely felszabadítja a legvadabb ösztöneket. Abban az órában, amikor a farkasok előbújnak, és az ég lángba borul, új varázslat bontakozik ki.

"A Sauvage Eau de Parfum létrehozásakor nem összpontosítottam annak erejére. Aláírása már eléggé azonosítható. Nem az volt a cél, hogy ezt hangsúlyozzuk, vagy telítsük a kompozíciót. Ehelyett mindegyik domináns jegyet szerettem volna gazdagítani, hogy új színeket fedjen fel." François Demachy, Dior parfümőre

Intenzív és sima nyom, titokzatosan erőteljes nagy pontosságú frissességében. A calabriai bergamott, a Sauvage lelkes és lédús kézjegye fűszeres és érzéki jegyzekkel kiegészítve. Az Ambroxan borostyános-fás nyoma vanília köré borul, füstös jeggyel, a férfiasabb érintés érdekében. Zölden betakarítva, majd forró vízben áztatva ezt a Pápua Új-Guineából származó kivételes vaníliát innovatív extrakciós módszerrel dolgozzák fel, amely tartalmazza aromái komplex erejét. Finoman egzotikus mivoltát egy borostyános-fás alapon terjeszti szét, és a Sauvage érzéki keleti jegyeit nyújtja.

Teljes összetevőlista

#13705/A ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRONELLOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRAL, BHT, GERANIOL, ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), TOCOPHEROL, CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília
Az illat fajtája
aromás, fougere

Amikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, egy olyan új nőiességet képzelt el, amelyből semmi sem hiányzik. Nőiesség, színtiszta nőiesség, mely tökéletesen teljes és hiánytalan. Napjainkban a Dior a ruháktól a kiegészítőkig, a parfümöktől a rúzsokon át egészen a legkíválóbb bőrápolási termékekig, a női szépséget hangsúlyozza, ragyogást és modernitást hozva mindennapjaikba.