Brand logo

DIORRouge Dior Ultra Care Liquid folyékony rúzs

1×
DIOR Rouge Dior Ultra Care Liquid folyékony rúzs
DIOR Rouge Dior Ultra Care Liquid folyékony rúzs

Leírás DIOR Rouge Dior Ultra Care Liquid
Tulajdonságok

A Rouge Dior Ultra Care Liquid az 1. folyékony Dior rúzs, amely virágolajjal készült, hihetetlen ápoló erővel bír, és 12 órás* viseletet biztosít. A House of Dior számára oly kedves virágok ihlette rúzs matt és szatén hatású árnyalatokban kapható. Szirom alakú, mikropihés applikátora kellemes és precíz felvitelt tesz lehetővé.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

A Rouge Dior Ultra Care Liquid erőteljes színeket és súlytalan viseletet biztosít, akár 12 órán* keresztül, anélkül hogy összehúzná vagy kiszárítani az ajkakat. Ultrafényes és természetes színekben kapható, amelyeket a Dior virágai ihlettek. A Rouge Dior Ultra Care Liquid rúzsai matt vagy szatén hatású felülettel ölelik körbe az ajkakat.

* 20 alanyon végzett műszeres vizsgálat.

A Rouge Dior Ultra Care Liquid természetes forrásból származó sárgarepce- és édesmandula-olajjal vegyített sheavajjal ápolja és hidratálja az ajkakat. Nem található benne viasz, ezért a Rouge Dior Ultra Care Liquid folyékony ajakrúzs könnyű és fényes textúrája puha és könnyed viseletet biztosít az ajkakon. A Rouge Dior Ultra Care 25 árnyalatban matt vagy fényes szatén hatással kapható.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
hidratáló

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Rouge Dior Ultra Care Liquid1