Brand logo

DIORRouge Dior Forever Liquid mattító folyékony rúzs

1×
DIOR Rouge Dior Forever Liquid mattító folyékony rúzs
DIOR Rouge Dior Forever Liquid mattító folyékony rúzs
árnyalat 741 Forever Star 6 ml
14 590Ft

243 166,67Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHD15074 | Több mint 5 db a raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás DIOR Rouge Dior Forever Liquid
Tulajdonságok

Rouge Dior Forever Liquid az első folyékony Dior rúzs mely ultrapigmentált és transzfer ellenálló, élénk és ultramatt színekben. A folyékony rúzs lenyűgöző árnyalatai nem gyűlnek össze az ajakvonalakban,halványulnak el, vándorolnak vagy törnek meg, még szöveteken vagy maszkokon sem.

A Rouge Dior Forever Liquid ultrafinom formulával túllépi az ellenállás határait. Nincs túlzott hatása, kényelmes érzést kelt, mintha nem lenne smink az ajkakon, ennek transzfer-rezisztens rúzsnak a színe körülveszi az ajkakat egy látszólag nem érzékelhető rétegbe, példátlan élénk árnyalatokba*. A Matt Dior Forever Liquid rúzs optimális fedést biztosít 12 órán keresztül**, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a kényelemmel.

"A Rouge Dior Forever Liquid hihetetlen transzferálló formulával rendlekezik, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy kedvenc árnyalataikat kiváló kromatikus hatással, kényelemmel és rendkívül egyszerű alkalmazással viseljék. Ezek az eredmények átalakítják Rouge Dior Forever Liquid egy új, hiteles klasszikus termékké, amely megtartja relevanciáját a maszk viseletén túl is." - Peter Philips, Dior Makeup kreatív és arculatigazgatója

Közvetlenül az alkalmazás után az ultrafolyékony Rouge Dior Forever Liquid az ajkakra fixálódik. A folyékony textúra letisztult és lenyűgöző színt hagy maga után, amely nem gyűl össze az ajakvonalakba, és nem vándorol. Az ultratartós és transzferálló formulával a rúzs a maszk alatti viselethez igazodik. A Rouge Dior Forever Liquid ultrapigmentált, merész színt és látványos matt ragyogást kínál.

Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculatigazgatója egy sor csodálatos esszenciális árnyalatot hozott létre, a nudetól a pirosig, amely intenzív színbe vonja az ajkakat 12 órán keresztül **.

* A Diornál.
** Műszeres teszt, 22 fő.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
matt, hosszantartó

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Rouge Dior Forever Liquid1