DIOR Poison Girl Roller-Pearl Eau de Toilette roll-on hölgyeknek

DIOR Poison Girl Roller-Pearl Eau de Toilette roll-on hölgyeknek
DIOR Poison Girl Roller-Pearl Eau de Toilette roll-on hölgyeknek
20 ml
14 000Ft

70 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD08632 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 21 000 Ft értékben parfümöt és a kosarában egy 5 ml-es újratölthető parfümszórót választhat ajándékkent kedvenc illatának.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás DIOR Poison Girl Roller-Pearl
Összetétel

A Poison Girl Eau de Toilette új golyós gyöngy külsőt kapott. A fényesen csillogó üveget egy finom kis gyöngy díszíti a parfüm újszerű és könnyű felviteléért. Tökéletes választás a nap közbeni újraparfümözéshez vagy utazás közben; a Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl egy értékes kiegészítő.

PONTOS ÉS SZABÁLYOS ALKALMAZÁS: Egy üveggyöngy gondoskodik a megfelelő mennyiségű parfüm felviteléről, hogy egy cseppje se menjen kárba.

BÁRSONYOS ÉRINTÉS: Fényűzően érzéki, rendkívül könnyű és friss textúra.

UTAZÓBARÁT: A 20 ml-es üvegcsét bárhová magával viheti. Az üveg hermetikusan zárható egy csavaros kupakkal.

A Poison Girl Eau de Toilette új kompozíció jellegzetes ütemmel. Három mozdulattal csábítja el az érzékeket, és ellentétben álló összetevők merész találkozásával játszva. Fagyos narancs duó lédús párbeszédet folytat, kétpetéjű ikrek egymást kiegészítő karakterekkel. Ezt követi egy érzéki virágcsokor forró és hideg, lobbanékony légkört teremtve. A Poison Girl érzéki és csábító illatában mindig jelen lévő tonkabab és vanília jegyek adják az élénk, keserédes simogatást.

„A Poison Girl Eau de Toilette hatásai kirajzolódnak. Egy érdekes kompozíció, amely megőrzi simogató varázsá néhány bedobott ütés mellett. Egyszerre forró és hideg.” - François Demachy, a Dior parfümőre

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
édes narancs, keserű narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vanília
Az illat fajtája
orientális

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Poison Girl Roller-Pearl