Dior One Essential Skin Boosting Super Serumintenzív fiatalító szérum

Dior One Essential Skin Boosting Super Serum intenzív fiatalító szérum
Dior One Essential Skin Boosting Super Serum intenzív fiatalító szérum
50 ml
41 100Ft

Kód: CHD3112 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 11. 25.
Személyes átvétel
szerda 2020. 11. 25.

Dior One Essential Skin Boosting Super Serum termékleírás
Tulajdonságok

"A One Essential Bőrjavító szuper szérum nem csupán egy szérum, méregteleníti, regenerálja és serkenti a bőrt minden nap. Az UV-sugarakkal, a stresszel és a szennyezettséggel a bőrünk naponta agresszív támadásokat él meg. A megoldás: az új One Essential még hatékonyabb formulájával, amely a külső1, és most először a belső2 toxinok3 100% -át célozza meg. Egy adag4 megtisztítja a bőrt a toxinoktól, így képes regenerálni magát és visszanyerni eredeti ragyogását. A bőr mintha tökéletesen érintetlen lenne a szennyező részecskéktől. 1 Mikro részecskék, nehézfémek. 2 Illékony szerves vegyületek. 3 In vitro összetevőteszt. 4 1 adag = 0,5 ml naponta kétszer történő alkalmazásra (3 nyomás reggel és este). 7 nap után1 Frissebb bőr: 95% Teltebb bőr: 98% Simább bőr textúra: 95%Szebb bőr: 98% 1 hónap után Frissebb bőr: 98% Teltebb bőr: 100% Simább bőr textúra: 95% Szebb bőr: 100% Önértékelés, 60 nő részvételével A DIOR-KERT HIBISZKUSZA BURKINA FASÓBÓL A Dior kutatócsoportja tanulmányokat készített erről a hibiszkuszvirágról, feltárva, hogy finom kelyhe a szirmok köpenye alatt rendkívüli méregtelenítő hatású. Kimutatták, hogy a hibiszkusz kivonat serkenti a sejtek „tüdejébe” behatolt toxinok újrahasznosítási folyamatát. *In vitro összetevőteszt."

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Méregtelenítés, lifting, revitalizáció, védelem a külső hatásokkal szemben, feszesítő
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior One Essential Skin Boosting Super Serum