Dior Miss Dior Szilárd szappan hölgyeknek

Dior Miss Dior Szilárd szappan hölgyeknek
Dior Miss Dior Szilárd szappan hölgyeknek
100 ml
11 150Ft

11 150Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD13828 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Dior Miss Dior parfüm leírása
Összetétel

A Miss Dior szappan finoman tisztítja a bőrt. Finom virágos nyoma átveszi a Miss Dior Blooming Bouquet vidám jegyeit. Formulája magába foglalja a centifolia rózsavíz frissességét. Krémes habja elnyújtja a Miss Dior virágos varázsát, mint egy napi simogatás, amelyet egyszerűen nem lehet nélkülözni. A szappan aljára vésett ikonikus tyúklábminta eleganciát kölcsönöz neki. A bőrt finoman illatosítja a Miss Dior Blooming Bouquet virágos nyoma. A centifolia rózsavíz gazdagítja a Miss Dior fürdő- és testrituálék szívét. Frissességet és könnyedséget kölcsönöz ezeknek a alkotásoknak, és fokozza az illat nyomát.

Összetétel

Konzisztencia
szappan

Dior a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés Dior Miss Dior