DIOR Miss Dior kéztisztító gél

DIOR Miss Dior kéztisztító gél
DIOR Miss Dior kéztisztító gél
Új
100 ml
14 220Ft

14 220,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD15195 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás DIOR Miss Dior
Összetétel

A Dior elkészítette a Miss Dior rózsás tisztító kézzselét, egy finom illatú kézzselét. Használja ezt a rózsa tisztító gélt a nap bármely szakában, hogy szappan vagy víz nélkül tisztítsa, hidratálja és illatosítsa a kezét. A Rose Centifolia vízzel átitatott formulája hidratálja a bőrt, miközben kíméletesen tisztítja a kezeket. Hatékonyan tisztítja a kezeket egy egyszerű lépésben anélkül, hogy megszárítaná a bőrt, és finoman illatosítja őket a Miss Dior virágzó csokor virágillatával. Egészítse ki ezt a virágos kézi rituálét, és táplálja a bőrét Miss Dior tápláló rózsás kézkrém alkalmazásával.

Helyezzen egy borsónyi mennyiségű rózsa tisztító gélt a tenyerébe, és egyenletesen dörzsölje át a kezeket és a körmöket. Alkalmas mindennapi használatra.

Összetétel

Konzisztencia
gél
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Az illat fajtája
virágos

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR Miss Dior