DIOR J'adore Infinissime Roller-Pearl Eau de Parfum roll-on hölgyeknek

1×
DIOR J'adore Infinissime Roller-Pearl Eau de Parfum roll-on hölgyeknek
DIOR J'adore Infinissime Roller-Pearl Eau de Parfum roll-on hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
20 ml
19 330Ft

96 650,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD14967 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás DIOR J'adore Infinissime Roller-Pearl
Összetétel

Kecses és elegáns, ékszerszerű üvegcséjében a J'adore Eau de Parfum Infinissime golyós parfüm megkönnyíti az út közbeni használatot.

A J'adore üveggyöngye kellemes hatást kelt a bőrön, és bőséges Eau de Parfum Infinissime-et visz rá fel. A bársonyosan puha gyöngy finoman siklik a nyak, a csukló és a dekoltázs lankáin, miközben szabadjára engedi érzéki és körbeölelő illatát: a százlevelű rózsa, az arab jázmin, az ilang-ilang, a grasse-i tubarózsa és a krémes szantálfa jegyeit.

Miközben a J'adore gyöngye érzékien gurul a bőrön, a J'adore Eau de Parfum Infinissime virágai felszabadulnak, és kibocsátják végtelen illatukat.

„A J’adore Eau de Parfum Infinissime egyedülálló, bája a grasse-i tubarózsának köszönhető. Azért egészítettem ki vele a J'adore kompozícióját, hogy még romantikusabbá váljon az illat: olyan érzést kelt, mintha a J'adore elcsábítaná a hívogató tubarózsát, átkarolná, újjáteremtené, és fénnyel koronázná meg. Az erőteljes és magabiztos nőiesség félreismerhetetlen jegye.”

A J'adore üveg ugyanolyan nőies, mint maga az illat. A gyöngyben végződő üvegcse Christian Dior legendás amforájának érzéki vonalait tükrözi, és az ikonikus maszáj nyakék díszíti. Egy értékes, ékszerszerű úti kiszerelés, amelyet bárhová magával vihet.

PONTOS ÉS KEZELHETŐ FELVITEL: Az üveggyöngy pont megfelelő mennyiségű parfümöt juttat a kívánt területre, és egy cseppje sem vész kárba.

BÁRSONYOS ÉRZET: Érzéki, pillekönnyű és friss textúra.

UTAZÓBARÁT: 20 ml-es üvegcse, amelyet bárhová magával vihet. Az üveg légmentesen zárható a csavaros kupakkal.

Egy intenzív és bőséges rutin:
1. Használja a J'adore Huile Divine testolajat.
2. Gördítse át a J'adore Eau de Parfum infinissime golyós parfümöt a pulzuspontokon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
vérnarancs, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, tubarózsa, százlevelű rózsa, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR J'adore Infinissime Roller-Pearl1