Brand logo

DIORJ'adore Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek

DIOR J'adore Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek
DIOR J'adore Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek
Új
50 ml
34 760Ft

69 520,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHD15472 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 29.

Leírás DIOR J'adore
Összetétel

Idén az ünnepek alkalmával ajándékozza meg az Önnek kedves hölgyeket a J'adore Eau de Parfum illattal, amely 100 ml-es és 50 ml-es üvegben kapható, és erre az alkalomra egyedi* Dior Atelier of Dreams motívumokkal díszített csomagolásban kínáljuk. Ragyogó ajándékötlet.

* A Diornál.

Az intenzív és még kellemesebb rutinért:

1. Vigye fel a J'adore szépítő testápoló tejet!
2. Permetezze a J'adore Eau de Parfum-öt a pulzuspontokra!
3. Fokozza az illatélményt a J’adore száraz testolajával!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
damaszkuszi rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ylang-ylang
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

DIOR a márkáról

Mikor Christian Dior 1946-ban megalapította divatházát, újfajta nőiességről ábrándozott, a tökéletes nőiességről, amelyből semmi sem hiányzik. Ma a Dior ház minden eszközzel a női szépség kihangsúlyozására törekszik, legyen szó bármiről a ruháktól kezdve a kiegészítőkön, a parfümökön és a rúzsokon át a professzionális bőrápolásig; mindezekkel ragyogást és modern hangulatot kölcsönöz viselőinek.

A Dior vakmerő kreativitását François Demachy, parfümmester testesíti meg, aki kivételes szakértelmét a mindenkori, utánozhatatlan Dior parfümök megalkotásának szentelte.

A franciaországi Grasse régió szorosan kapcsolódik a Dior cég történetéhez. Maga Christian Dior döntött úgy, hogy La Colle Noire-ban telepedik le és ott termeszti saját virágait. 2006-ban François Demachy, Dior parfümmester páratlan együttműködést alakított ki májusi rózsa- és jázmintermelőkkel, hogy megőrizhesse a La Colle Noire-ban található különleges termőtalajt és szakértelmet.

Értékelés DIOR J'adore